Stiri Liga I Feminin

CSM CSS Ploiești, la prima victorie stagională în Liga 1

Andreea Vlase

Andreea Vlase
07.11.2017

În etapa a 3-a din Liga 1 a fost programat un singur duel între echipe cu drept de promovare. CSM CSS Ploiești a primit vizita Sportului Studențesc. Ambele formații veneau după înfrângeri cu Agronomia București.

Ploieștencele au obținut prima victorie în această ediție a eșalonului secund, scor 71-67, pe sferturi: 17-8, 20-18, 11-23 și 23-18. CSM-ul a condus în prima repriză la 10-15 puncte, dar bucureștencele au revenit în partea secundă și au preluat conducerea pentru un punct.

Gazdele s-au desprins în câștigătoare după jumătatea ultimului sfert când au avut un parțial de 11-3 în trei minute și conduceau cu 71-62 în penultimul minut. De la CSM CSS Ploiești s-a remarcat Lorena Stănică, autoare a 23 de puncte, urmată de Claudia Dinu și Cristina Popa cu câte 13 puncte.

Pentru ploieștence urmează două deplasări pe terenul unor sateliți, pe 12 noiembrie la Târgu Mureș și pe 19 la Alba Iulia. În 23 noiembrie este programată la Ploiești restanța din prima etapă cu formația secundă a Olimpiei Brașov, iar după trei zile se joacă returul.

Pentru Sportul Studențesc urmează pe 9 noiembrie restanța din etapa secundă, la Sirius 2 Târgu Mureș, iar pe 12 bucureștencele primesc vizita satelitului CSU 2 Alba Iulia. În această perioadă, cât Liga Națională este întreruptă, multe din grupările secunde și-au programat o serie de meciuri, astfel că în rundele anterioare s-au disputat puține partide.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!