Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea învinge pe BC CSU Sibiu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.03.2017

CSM CSU Oradea învinge pe BC CSU Sibiu cu scorul de 84-72 (16-14, 23-20, 27-17, 18-21)

De la CSM CSU Oradea s-au remarcat: Sean Antwan Barnette cu 15 puncte (1x3), 5 recuperări și o pasă decisivă, Andrei Mandache cu 13 puncte (1x3), 4 recuperări și 2 pase decisive și Titus Nicoara cu 13 puncte (1x3), 7 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă s-au remarcat Radu Paliciuc cu 15 puncte (2x3) și 2 recuperări, Christopher Cooper Williams cu 14 puncte, 14 recuperări și 2 pase decisive și Igor Mijajlović cu 13 puncte (3x3), 3 recuperări și 5 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

13 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu frank :

    CSU
    Nu poti avea pretentii cand Popescu, Lalovic si Hardy au impreuna 7 puncte date....a fost o noua excursie bifata. Sincer, nu inteleg ce se intampla, este o noua strategie de calcul?

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Sa fim seriosi
      Se intampla ce stiam ca se va intampla, valoarea isi spune cuvantul. Am avut trei deplasari super grele, pe care le-am pierdut si am castigat ce era de castigat, Pitesti si Timisoara. Cu doua victorii in urmatoarele doua meciuri, putem sa revenim unde eram inainte.

      cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Frumos, elegant, cat de cat, acumulam victorii. Meciul de la Cluj e vital, mai mult ca moral decat rezultat. Bafta multa, si bafta si sibienilor, cu mentiunea ca oltenii aveau mare dreptate cu Popescu si nu i-a crezut nimeni, ar trebui trezit.

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    • U BT Cluj-Napoca raress23:

      Achim
      Pai parca nu ne bateati decat in playoff, acuma vreti miercuri? Nu prea cred! Haide U!

      cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Am un mare respect pentru fanii clujeni de pe acest forum, cu mici exceptii, hai sa nu fii tu cea care intareste regula. Intrebi orice oradean daca vrea sa bata Clujul, calule vrei ovaz? Avem niste revanse de luat. Daca batem miercuri am avea un mic ascendent moral inainte de playoff. Atata tot. Din partea mea, putem sa o luam la 20 si sa ne vedem prin finala, atunci iti promit ca se poate intampla orice. O dimineata placuta.

      cu 7 ani în urmă (19.03.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Popescu
    Asa a facut si anul trecut la Craiova, obicei mai vechi.
    Oare cum poti sa il numesti pe Popescu ???
    Aratam din ce in ce mai rau, in loc sa dam un refresh in pauza de iarna prin doua transferuri bune se pare ca intram in sleep mode.

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Rotatie
      Sa nu uitam ca echipa sibiana a jucat tot sezonul regulat intr-o rotatie de 7, max 8, cu Popescu om de baza. Acum se joaca din 3 in 3 zile si o astfel de rotatie nu mai poate functiona. Pt Hardy si Lalovic este scuzabil pt ca au jucat bine in meciul trecut dar Popescu ....??? Mare om , mare caracter...Ce echipa urmeaza sezonul viitor ???

      cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    • BC CSU Sibiu BB55:

      ...
      Lalovic a jucat foarte bine penultimele 3 meciuri ;)

      cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    • SCM "U" Craiova corneliuson:

      Rotatie
      Vine la Craiova și prietenii știu de ce

      cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu BB55 :

    ...
    O sa fie bine, am incredere ;)

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Popescu
    Terminati cu prostiile astea. Omul asta a avut un sezon extraordinar la o varsta la care 99% din jucatori asteapta postasul cu pensia. Da, are o scadere vuzibila de randament, dar pentru mine e absolut normala, iar Fleseriu trebuie sa-l protejeze putin acum, pentru a incerca sa-l reactiveze in playoff.

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    Popescu
    Nu cred ca Dan nu vede ce se intampla cu Popescu....totusi este o mare diferenta de atitudine la acest jucator intr-un interval de timp destul de scurt.

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Popescu...si echipa...
    Respect pentru Bagdan, varsta si nivelul la care joaca, un sezon excelent la Sibiu... Asa cum a anuntat Dan si ma repet a nu stiu cata oara...cand anunti obiectiv atins, nu mai trage nimeni, jucatorii se feresc de accidentari ptr a nu risca un sezon viitor ratat, Popescu daca vrea sa ma joace il inteleg perfect, mai bine nu risca si isi negociaza contractul pe sezonul viitor. Felicitari Sibiu pentru un sezon frumos! Speram sa vad baschet frumos de la "familia" Sibiu, insa nu mai prea cred... Calculele ma dezgusta... Sa lasam echipele cu sanse reale reale la titlu Cluj, Oradea, Steaua sa isi faca aceste calcule... Sibiul trebuia sa faca spectacol ptr baschet si fani in faza 2 si PO, restul era bonus...

    cu 7 ani în urmă (19.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!