Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea învinge pe BCM Olimpic Baia Mare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.01.2017

CSM CSU Oradea învinge pe BCM Olimpic Baia Mare cu scorul de 92-54 (29-19, 21-5, 24-11, 18-19)

De la CSM CSU Oradea s-au remarcat: Muhamed Pasalic cu 21 puncte (4x3), 3 recuperări și 2 pase decisive, Titus Nicoara cu 14 puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive și Branko Mirkovic cu 12 puncte (2x3), 6 recuperări și 2 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Milos Macura cu 16 puncte (2x3), 8 recuperări și 2 pase decisive, Andrei Dohi cu 10 puncte și 5 recuperări și Vlad Dumitrescu cu 8 puncte (2x3) și o pasă decisivă.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    Catalin Petrisor
    In 18.32 minute ZERO puncte ?! Procentaj de 0% inclusiv la libere ?! Il invata cineva pe baiatul asta odata cum se arunca la cos ?! Face parte totusi din lotul echipei campioane la baschet, nu la plimbat mingea pe parchet ! Daca nici intr-un astfel de meci nu reusesti sa marchezi, cand nu ai pic de presiune...inseamna ca nu are ce cauta la aceasta echipa, cu parere de rau.

    cu 7 ani în urmă (07.01.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Csm
    Cătălin ar trebui să fie mai ambitios, nu orice jucător are oportunitatea de a fi campion. În timpul liber ar trebui să execute doar aruncari întrucât potential are, să nu fim malitiosi. Iar Achim când l-a dorit la echipa sunt sigur că a văzut acest potential. Daca n-as fi corect as spune că si Denison, in 20min a înscris doar 3 p ... si ce diferenta e intre cei doi- salarii, valoare.

    cu 7 ani în urmă (07.01.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristian_or :

    Petrisor
    Nu doar 0 puncte...dar baiatul asta nici macar nu a aruncat la cos. Cum este posibil asa ceva, ca un conducator de joc sa aiba asemenea ,,realizari''? Chiar asa de fricos sa fie, sau aceassta este valoarea lui: bun la antrenamente si penibil la meciuri.

    cu 7 ani în urmă (07.01.2017) Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea moise :

    corpodean
    acum 2 ani l-am avut în curte pe Vlad corpodean, il criticam ca pe Rareș pasca, vad ca acum a ajuns un baschetbalist român decent, chiar bun, poate acoperi 2 posturi, și nu cred că e foarte scump... a jucat titular la Dinamo un an, medie spre 30 minute pe meci, a căpătat incredere. Apropo, pasca nu a jucat azi?..e ceva cu el? Petrișor duce bine mingea, dar nu arunca, nu înțeleg nici eu de ce, și cand o face, o face prost

    cu 7 ani în urmă (08.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!