Stiri Cupa României Masculin

CSM CSU Oradea învinge pe CS Phoenix Galaţi

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.02.2017

CSM CSU Oradea învinge pe CS Phoenix Galaţi cu scorul de 73-63 (16-21, 15-10, 23-10, 19-22)

De la CSM CSU Oradea s-au remarcat: Uros Lucic cu 16 puncte (1x3) și 8 recuperări, Bogdan Tibirna cu 15 puncte (1x3), 6 recuperări și o pasă decisivă și Martin Gilbert Zeno cu 11 puncte (1x3), 5 recuperări și 6 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Phillip de Shon Miller cu 14 puncte (2x3), 2 recuperări și 5 pase decisive, Catalin Vlaicu cu 9 puncte (1x3) și 2 recuperări și Milos Bojovic cu 9 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

8 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Achim Achim......
    V ați cam tăiat craca de sub picioare cu plecarea lui Mirkovic care era cu o clasa peste Franklin....Lipsa unui conducător de joc valoros de va vedea atunci când veți juca cu U BT, Mureș sau Steaua.....Victoria Galațiului de azi nu e întâmplătoare.....!!

    cu 7 ani în urmă (25.02.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Achim Achim......
    Am glumit cu Victoria Galațiului....

    cu 7 ani în urmă (25.02.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Eu nu as fi chiar asa de sigur. Oradea va pierde un jucator care marca mult dar care in schimb gresea destul.de mult si in special ib jocuri cu miza. In schimb va avea un cobducator de joc care isi pune in valoare coechipierii. Si cu un Zeno si Barnette in forma, Franklin e jucatorul potrivit sa conduca jocul. Si azi mie chiar mi s-a parut Franklin ca incepe sa revina la forma de anul trecut. Pt noi de-abia acum incepe campionatul si sper sa începem sa ne impunem jocul.

    cu 7 ani în urmă (25.02.2017)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      Csm
      Totuși , Branko era cel mai bun pasator al echipei! Cam greu să-l depăsească Will, să nu mai zic ca si el ne făcea niste turnovers când ne era lumea mai draga. Părere personală

      cu 7 ani în urmă (26.02.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Ne-am mai linistit, am mai dormit, e timpul analizei. O victorie sa zicem meritata strict pentru evolutia de dupa pauza, dar atmosfera de inainte si dupa meci lasa foarte mult de dorit. In tribune, printre fani, mult misto la adresa conducerii si bancii, la adresa amatorismului managerial si de comunicare cu care stimabilii ne-au obisnuit pe parcursul acestui sezon.

    O echipa a Galatiului care joaca un baschet de calitate, rapid, dar careia fara Pesic si Gugino ii lipsesc doua motoare ofensive foarte foarte importante, mai ales cand Bojovic e intr-o zi mai proasta sau cand au cate 4 greseli personale la pivoti in sfertul 3. Un Florin Nini extrem de sufletist, glumet, cu zambetul pe buze, care isi imbratiseaza jucatorii tineri dupa ce marcheaza un cos (faza de la finalul meciului), un om care este foarte iubit la Oradea si pe care trebuie sa-l apreciem pentru tot ceea ce face la Galati si in baschetul romanesc, pentru ca este un om si un antrenor de calitate.

    Despre plecarea lui Mirkovic, numai de bine. Pe langa faptul ca nu s-a anuntat absolut nimic in sala, probabil pe considerentul lipsei unui anunt oficial de la Kalev, exista si reactiile unora dintre fani dintre cele mai ciudate, precum "Ce, nu-i bun Franklin? Sa vezi ca ne aduce titlul". Abia astept sa vad cum dupa 42 de meciuri cu un conducator de joc care iti aducea 12 puncte si 5 pase decisive pe meci, care cunostea si conducea echipa din teren, vei putea sa responsabilizezi un jucator inca nepregatit fizic, a carui viziune se pare ca este aceeasi cu a lui Achim - da-o la Zeno si Barnette si sa se descurce, Mirkovic mai avea tupeul sa si arunce. Repet, il apreciez pe Will, pentru tot ce a facut in baschet si la Oradea, dar Mirkovic este cu o clasa peste si vom plange dupa el la sfarsitul sezonului, pentru ca la o adica a fost si este un fundas de Liga VTB pe care am avut norocul sa-l urmarim jucand la Oradea.

    Una peste alta, o atmosfera incarcata atat in tribune cat si pe banca, nu prea avem relatii de joc, nu prea avem management cu viziune, nu prea mai avem benzina financiara sau fizica pe acest "sfarsit de sezon", am impresia ca multi suporteri si poate chiar si oameni din club se gandesc deja la 17-18, un sezon in care am fi binecuvantati de o gura de aer proaspat la nivelul bancii tehnice, care sa aprecieze altfel baschetul, jucatorii, comunicarea cu suporterii, lectiile de MMA inainte de antrenament (zvon care cica se confirma) si alte alea. Asta in schimb depinde unde vom termina acest campionat. Pentru amorul artei, sunt extrem de reticent ca vom trece de semifinale, pentru ca am observat ca atunci cand fac afirmatii din astea, echipa incepe sa joace. Karma poate. Poate mi-o iau peste bot ca am zis asta si ies baietii campioni. Doamne ajuta, sanatate.

    cu 7 ani în urmă (26.02.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      @adrian_or - apreciez in continuare atașamentul tau fata de club si faptul ca încerci sa ai o atitudine critico-mobilizatoare. Referitor la Mirkovic iti reamintesc parerea ta din vara trecuta : " adrian.or
      Sunt de acord, este un transfer mediocru. Un jucator bun, dar batran, si fara o sclipire sau valoare in joc care sa-l recomande pentru Champions League" . Eu am fost unul dintre cei care am laudat transferul lui Mirkovic. De asemenea sunt unul dintre cei care astepta mai mult de la el. Un aspect care m-a deranjat era ca in ultimul timp Zeno parea un rival nu un coechipier. Probabil exista o intelegere intreel si club privind o despartire dupa terminarea drumului european si incerca sa-si faca" cartea de vizita". De aici pasele putine primite de Zeno. Asta e parerea mea, poate mi s-a parut dar nu am fost singurul dib sala căruia i s-a parut ca Zeno e neglijat.
      Revenind la echipa actuala : avem in proporție de 90% echipa care a castigat titlul anul trecut. Rade era accidentat in semifinala si finala. Pozitia 1 : Franklin si Petrisor
      Pozitia 2 : Mandache si Zeno
      Pozitia 3 : Barnette si Bobe
      Pozitia 4 u

      cu 7 ani în urmă (26.02.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      Pozitia 4 : Lucic si Zupan ( acum Lucic si Nicoara)
      Pozitia 5 : Nuhanovic si Tibarna (acum Denison si Tibarna).
      In plus il avem si pe Pasalic , dar pt ca s-a redus nr de straini trebuie sa schimbe cu altul (probabil Lucic).
      Poate ca Franklin si Lucic nu sunt la nivelul de anul trecut dar au timp inca o luna (la fel si Nicoara). Eu am incredere in echipa.
      P.S. Nu am auzit nimic de "MMA". Ceva amanunte?

      cu 7 ani în urmă (26.02.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Opinie @ soso69
    Cu tot respectul față de echipa Oradiei dar un conducător de joc căruia îi este frică să arunce la cos nu e o soluție împotriva lui Martinic sau Adamovici...

    cu 7 ani în urmă (26.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!