Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea învinge pe CS Politehnica Iași

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.10.2017

CSM CSU Oradea învinge pe CS Politehnica Iași cu scorul de 101-67 (25-18, 31-10, 26-12, 19-27)

De la CSM CSU Oradea s-au remarcat: Obadiah Nelson Trotter cu 13 puncte (3x3), 5 recuperări și 2 pase decisive, Arturas Valeika cu 12 puncte și 5 recuperări și Peda Stamenkovic cu 8 puncte (2x3) și 3 recuperări.

De partea cealaltă s-au remarcat Michail Liapis cu 17 puncte, o recuperare și o pasă decisivă, Andrei Calenic cu 10 puncte și 2 recuperări și Jermale de Schumburt Jones cu 8 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe oreo :

    jale
    vai de capul ei echipa aceasta a iasiului. macar de jucau cu romani, sa creasca si ei. dar cand joci cu 3/5 straini in ultimul sfert cand esti condus la 40p si nu bagi romanii..ne mai miram de ce nu cresc jucatorii nostri. In afara de grecul de la Iasi, restul strainilor sunt mediocrii.Pacat

    cu 6 ani în urmă (21.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!