Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea a confirmat transferul lui Nemanja Milosevic

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.07.2017

CSM CSU Oradea a anunțat oficial transferul jucătorului muntenegrean în vârstă de 30 de ani, Nemanja Milosevic. Anunțul vine la două săptămâni distanță fața de știrea exclusivă făcută de site-ul nostru în privința transferului lui Milosevic, dar și a lui Goran Gajovic.

Nemanja Milosevic s-a făcut cunoscut în țara noastră la Energia Târgu-Jiu, echipă alături de care a câștigat o Cupă a României și a obținut bronzul în EuroChallenge. De atunci el a mai trecut pe la Enel Brindisi, Tsmoki Minsk și Entente Orleans.


Știrea inițială:

CSM CSU Oradea s-a înțeles cu Nemanja Milosevic și Goran Gajovic pentru sezonul 2017/2018. Cei doi sportivi revin în România și vor evolua pentru echipa care a cucerit branozul în stagiunea precedentă. CSM CSU Oradea nu a anunțat în această vară niciun transfer, Milosevic și Gajovic fiind primele nume noi la nivelul lotului de jucători.

Nemanja Milosevic a evoluat în România pentru Energia Târgu Jiu, echipă alături de care a câștigat Cupa României și a jucat și în Final Four-ul EuroChallenge. El măsoară 2.04 metri și este o extremă de forță, însă poate evolua și pe poziția de pivot. În sezonul 2014/2015 jucat în România, Milosevic a jucat 33 de partide în LNBM cu cifre de 13.8 puncte, 7.6 recuperări și 1.1 pase decisive, iar în EuroChallenge a jucat 17 meciuri și a contabilizat 13.9 puncte și 8.5 recuperări. Milosevic a mai evoluat la Târgu Jiu și în partea secundă a sezonului 2013/2014.

În sezonul precedent, Nemanja Milsoevic a jucat în Belarus la Tsmoki Minsk și în Franța la Entente Orleans. Extrema de forță a bifat 18 prezențe în Liga VTB și a avut cifre de 6.6 puncte, 5.3 recuperări și 1.5 pase decisive, în timp ce în Franța a jucat în 11 partide și a avur medii statistice de 5.8 puncte și 2.3 recuperări. În cariera sa, Milosevic a mai jucat la Buducnost Podgorica, KK Mornar Bar, Tundja Yambol și Enel Basket Brindisi. În 2010 el a absolvit la universitatea W. Kentucky după 4 ani petrecuți în NCAA.

Goran Gajovic revine și el în țara noastră. Anul trecut el a trecut pe la BC Mureș, însă a jucat doar 10 meciuri pentru tigrii. Jucătorul care evoluează pe pozițiile 2/3 a trecut apoi în Franța, acolo unde a jucat pentru JDA Dijon. El a bifat 15 meciuri în primul eșalon din Franța și a avut medii 2.5 puncte și 1.7 recuperări pe meci.

În cariera sa, Goran Gajovic a mai trecut pe la KK Niksic, Hercegovac Bileca, KK Sutjeska Niksic, Igokea Aleksandrovac și Feni Industries.

 

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    excelent transfer
    foarte inspirata mutarea!!!
    Welcome!

    cu 6 ani în urmă (28.07.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    A semnat si Zeno! Urmeaza un pivot si lotul e gata.

    cu 6 ani în urmă (03.08.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!