Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea a făcut instrucție cu BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.04.2017

CSM CSU Oradea a avut un meci ușor pe teren propriu în fața lui BCM U Pitești și a obținut o victorie categorică, care o menține în lupta pentru clasarea pe podium după sezonul regulat.

Partida din Arena Antonio Alexe a avut un start echilibrat. Gazdele au început desprinderea după prima jumătate a actului inaugural, iar cu un parțial de 8-0 în ultimele două minute își crea un avantaj format din două cifre, 28-18. BCM U Pitești a arătat mai în sfertul secund și a reușit să marcheze 24 de puncte. Campioana își mărea însă avantajul și după această perioadă de joc și intra la cabine cu un avantaj de 12 puncte, scor 54-42. Elevii lui Cristian Achim au tranșat partida după pauză. Sean Denison a făcut legea sub panou în start de sfert trei și Oradea se desprindea decisiv. Zeno a strălucit pe finalul actului, iar scorul devean 79-53. În ultimele 10 minute de joc cei doi antrenori și-au rulat loturile.  Chiar și așa echipa gazdă și-a mărit ecartul pentru a se impune la final cu scorul de 104-65.

Sean Denison a fost cel mai bun marcator al partidei cu 18 puncte plus 6 recuperări și o pasă decisivă. Sean Barnette a adunat 17 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive. De pe bancă, Martin Zeno a venit cu 16 puncte, iar Muhammed Pasalic cu 14. Andrei Mandache a fost cel mai bun jucător român al gazdelor cu 11 puncte, 5 pase decisive și o recuperare.

Aleksandar Mladenovic a fost principalul remarcat al oaspeților cu 14 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Tomislav Gabric și Vincent Hunter au încheiat fiecare cu 11 puncte partida de la Oradea.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Csm
    Meci frumos, antrenament înaintea partidei cu Sibiul. Faza meciului a fost, după părerea mea, cosul de 3 al lui Sergiu Pop cu panoul. Băiatul ăsta are eficienta bună pt cât a jucat, 5 puncte si vreo 3 recuperări. Păcat că lui Bobe îi lipsește tupeul si constanta, ar fi un excelent jucător. Felicitări românilor care au jucat în ultimele cinci minute, au oferit cireasa de pe tort.

    cu 7 ani în urmă (01.04.2017)
    • CSM CSU Oradea cikosh:

      Pop
      Fara supărare dar e mai ok de multe ori decât Bogdi, azi a avut 7 pct, 4 recuperări și o pasa decisivă în 5 Min cu procentaj de 100%. Cel puțin asta arata statistica frb

      cu 7 ani în urmă (02.04.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Ilie Andrei :

    cikosh
    Hai sa nu exageram, a jucat in ultimele 5 minute cand meciul era deja castigat. :)

    cu 7 ani în urmă (02.04.2017)
    • CSM CSU Oradea cikosh:

      Hm
      Departe gândul de al lauda pe Pop... Dar sunt satul până peste cap de Tibarna..... Prefer sa il vad pe Pop decât pe Bogdi.

      cu 7 ani în urmă (02.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!