Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea a obținut o victorie așteptată la Baia Mare

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.01.2017

CSM CSU Oradea nu a avut nicio emoție în partida din etapa a 15-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin jucată pe terenul lui BCM Baia Mare. Campioana României a dominat copios primele trei sferturi și a înregistrat al 8-lea succes al sezonului.

Partida de la Baia Mare a început cu un coș de 3 puncte marcat de echipa gazdă marcat de Milos Macura. Oradea a rupt ritmul după jumătatea actului inagural și avea să se impună după primele 10 minute cu scorul de 29-19. În sfertul secund partida s-a rupt complet. Oapseții au câștigat secvența de joc cu 21-5 și intrau la cabine cu 26 de puncte avantaj, 50-24. După revenirea de la cabine orădenii nu au făcut altceva deât să-și asigure victoria ca în ultimul sfert să-i permită lui Cristian Achim să ruleze jucătorii care în mod normal nu prind foarte multe minute. Scor final, BCM Baia Mare 54 CSM CSU Oradea 92.

Muhammed Pasalic a fost cel mai bun marcator al partidei cu 21 de puncte plus 3 recuperări și 2 pase decisive. Titus Nicoară a terminat în double-double 14 puncte și 10 recuperări, în timp ce Mirkovic și Țîbârnă au adăugat fiecare câte 12 puncte.

Milos Marcura, singurul străin de la Baia Mare, a fost principalul remarcat al gazdelor cu 16 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive. Andrei Dohi a acumulat 10 puncte și 5 recuperări.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    In Jurnalul Bihorean a aparut o informatie referitor la o posibila accidentare a lui Lucic. Se pare ca fost schimbat dupa 2 min pt ca avea dureri la gamba. Daca se confirma situatia se complica si mai mult.

    cu 7 ani în urmă (09.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!