Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea a pierdut și al doilea meci amical cu KK Igokea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.09.2018

CSM CSU Oradea a pierdut și ultimul meci de verificare înaintea debutului oficial în sezonul 2018/2019. Campioana României a cedat și cel de-al doilea joc susținut la Arena Antonio Alexe în fața celor de la KK Igokea Aleksandrovac. Echipa lui Cristian Achim s-a văzut răpusă cu scorul de 80-63 (21-19, 12-25, 10-30, 17-9), la capătul unui meci în care nu s-a putut baza pe câteva piese importante.

Campioana României a ținut pasul cu echipa din Bosnia Herțegovina doar în primul sfert, pe care l-a și câștigat cu scorul de 21-19. KK Igokea a preluat apoi frâiele partidei și la pauza mare avea deja un avantaj consistent, 44-33. Partida a fost controlată până la final de oaspeți iar în ultimele 10 minute ale partidei Cristian Achim a folosit numai jucători autohtoni, rezultatul fiind neglijat.

Kris Richard și Muhamed Pasalic au fost cei mai buni jucători de la Oradea, fiecare cu 10 puncte și 3 pase decisive. Laci Lazar a terminat cu 8 puncte, 6 recuperări. Arturas Valeika și Mihai Gavrilă au marcat câte 6 puncte fiecare. Vaidas Kariniauskas a contribuit cu 5 puncte, 5 pase decisive. Vlad Marinău a izbutit 5 puncte. Sean Denison și Tudor Fometescu au totalizat câte 4 puncte fiecare iar Darius Meluț și-a trecut în cont  2 puncte.

În cele două partide cu KK Igokea, Cristian Achim nu s-a putut baza pe Giordan Watson și Bobe Nicolescu, convocați la echipa națională și nici pe Sean Barnette, jucător care se confruntă cu probleme medicale și care între timp și-a reziliat contractul cu echipa bihoreană.

Vă reamintim că CSM CSU Oradea a pierdut și primul meci amical cu KK Igokea Aleksandrovac, jucat tot în Arena Antonio Alexe, scor 96-66.

CSM CSU Oradea a încheiat meciurile de pregătire din acest presezon. Pentru campioana României urmează dubla din Basketball Champions League cu Karhu Basket Kauhajoki. Prima manșă se va desfășura pe 20 septembrie în Finlanda iar cea de-a doua pe 22 septembrie la Oradea.

foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!