Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea câștigă la 4 puncte duelul cu BCM U Pitești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.03.2018

csm oradea bcm u pitesti

CSM CSU Oradea a câștigat duelul cu BCM U Pitești, scor 85-81. Scorul pe sferturi a fost 29-17, 23-20, 13-27 și 20-17.

Din păcate site-ul frbaschet.ro a dat din nou fail, astfel încât statistica în timp real nu a fost disponibilă. (Reamintim că acest scenariu s-a mai produs și în cazul altor partide din LNBM sau LNBF în acest sezon)

Revenim cu marcatorii și o cronică detaliată a partidei din moment ce vom face rost de cele necesare.

Mulțumim de înțelegere.

*foto: facebook CSM Oradea

26 comentarii la aceasta stire:
  • zapacitu79 :

    :)))
    Faceți rost și de o socotitoare ca 85-81=4

    cu 6 ani în urmă (12.03.2018) Raspunde
  • Eduard Popa :

    Multumesc
    Așa se întâmplă când îți pui toate bazele în tehnologie. :)))))) Mulțumim. Corectat.

    cu 6 ani în urmă (12.03.2018)
    • zapacitu79:

      ?
      De ce mi apare sigla lui Sepși in dreptul numelui?

      cu 6 ani în urmă (12.03.2018)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      :))
      Păi dacă esti fan Sepsi...💪

      cu 6 ani în urmă (12.03.2018)
    • Eduard Popa:

      @zapacitu79
      Încearcă să intri la „Profilul Meu” și acolo ar trebui să existe funcția de „echipa favorită”.

      cu 6 ani în urmă (12.03.2018)
    • pipzn:

      @Eduard Popa
      Eu nu am avut niciodata pana acum pusa vreo sigla si, ca si alti utilizatori, m-am trezit cu sigla respectiva FARA sa fi facut nimic in acest sens.

      Dincolo de "glumita" (din cate am vazut, majoritatea persoanelor in aceeasi situatie sunt suporteri ai lui "U", unii chiar s-au contrat pe aici cu suporteri ai echipei feminine din Sf. Gheorghe, nu e cazul meu), mai grav mi se pare ca cineva a avut acces la conturile noastre. Pentru mine inseamna ca fie e un "inside job" fie ati fost "hack-uiti". Oricare dintre variante e suficient de grava, ca principiu. Am schimbat setarea respectiva si mi-am modificat parola de access. La primul semn ca adresa mea de mail cu care m-am inregistrat aici va fi folosita intr-un fel sau altul sau daca ma voi trezi din nou ca cineva a accesat contul meu, il voi sterge.

      cu 6 ani în urmă (13.03.2018)
    • zapacitu79:

      :)
      eu inteleg ca "domnul firican" are interese la sepsi, dar exista modalitati mai elegante de promovare ....

      cu 6 ani în urmă (13.03.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    doua faze clare
    pt gazde pe final de meci. Aut la Richard in loc de Troupe la 79-78 pt Oradea si fault sus la Troupe la aruncarea de 3pct. Destul de decisiv avand in vedere echilibrul in care s a jucat meciul si avand in vedere in ce momente au fost luate deciziile.

    cu 6 ani în urmă (12.03.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Dario :

    studentu
    De cate ori ati fost voi ajutati de arbitrii, ia zi? Era mai bine daca taceai din gura!

    cu 6 ani în urmă (12.03.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nu stiu bre
      nu despre noi e vb in seara asta. Iar cand suntem noi ajutati nu ezita nimeni sa scoata asta in evidenta. Am zis si eu ceva ce mi s a parut evident. N am zis ca a fost cu intentie sau ceva. Doar mi s a parut ca doua faze in momentul ala din meci au cantarit destul de mult.

      cu 6 ani în urmă (12.03.2018)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Început greu
    Dar ne am revenit pe parcurs. Un meci foarte bun facut de Nicoară. În ultimele 2 min sunt 2 3 decizii controversate care puteau schimba soarta partidei. Sper ca in meciurile din 1 6 nu vom face act de prezența si vom obține victorii importante. Hai BCMU!

    cu 6 ani în urmă (12.03.2018)
    • CSM CSU Oradea Dario:

      Da
      Da intr-adevar ati revenit destul de spectaculos, poate astazi am avut si noroc in unele momente, dar pana la urma cred ca am meritat victoria! Bravo baietii! Vreau sa felicit si echipa din Pitesti, tineti-va tot asa si bafta in continuare! Sa avem un campionat cinstit si sa castige cel mai bun! Forza Oradea Forever!

      cu 6 ani în urmă (12.03.2018)
    • YMCA alin67:

      Nu
      Si de ce ati fi meritat victoria? Pe langa fazele enumerate mai sus trebuie amintit si "antisportivul" lui Richards la Rusell. Daca se fluiera, asa cum cred ca ar fi facut orice arbitru cu "coloana vertebrala", soarta meciului putea fi alta.

      cu 6 ani în urmă (12.03.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Opinie
    Simpatizez echipa Oradiei, dar de data asta arbitrii au simpatizat si ei cu CSM cand a trebuit si cat a trebuit: aut acordat invers, fault antisportiv nesanctionat, fault de 3 nesanctionat. Daca era o greseala, treceam cu vederea, daca au fost 3 consecutive, ma indoiesc ca au fost intamplatoare

    cu 6 ani în urmă (13.03.2018)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      Sigla
      A aparut si la mine sigla, desi nu am facut actualizari in profil?

      cu 6 ani în urmă (13.03.2018)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      nu e chiar asa
      Faza care elimina celelate discutii a fost in momentul in care mingea e scapata in aut de Richards cand Troupe il impinge cu ambele maini si il dezechilibreaza!!! Fault clar, care nu a fost fluierat, intr-un moment cheie, apoi au venit celelalte faze, poate in compensare!

      cu 6 ani în urmă (13.03.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Dario :

    Raspuns
    Hai sa fim seriosi! De cate ori am fost defavorizati de arbitrii? Daca odata se intampla sa fim pe partea cealalta veniti cu prostii! Da, am meritat pedeplin victoria, am avut 15 puncte avans, ce am irosit, dar pana la urma am iesit bine din acest meci! Si noi avem probleme cu accidentarile, dar o sa batem pe pitesti si data viitoare daca ar fi sa ne intalnim, cum am batut si la ei acasa! Asa ca ciocu mic! Forza Oradea Forever!

    cu 6 ani în urmă (13.03.2018)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      Victoria
      Daca eram de partea cealalta si castigau pe nedrept scriam la fel. Avantajul de 15 puncte la un moment dat nu justifica o victorie atunci cand nu e mentinut. Timisoara daca a fost condusa de Steaua cu 25 de puncte cu o etapa inainte, trebuia sa piarda? Va urez sa ii bateti asa cum le urez si lor sa va bata, convingerea mea ramane aceeasi.

      cu 6 ani în urmă (13.03.2018)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      CSM
      Tăticule, ne tot legăm de arbitraj, arbitrii greșesc, intenționat sau nu, peste tot. Ceea ce deranjează însă e faptul ca pierdem unele sferturi inexplicabil, după care încercăm să revenim (vezi finala pierdută cu CJ). Cred că Achim ar trebui să-i tină motivati pe jucători întreg parcursul jocului, aici e marea bubă.În prima parte a meciului de ieri am avut impresia că jucăm cu dinamo, după care să tremuri pt victorie? Asa ceva nu e permis.

      cu 6 ani în urmă (13.03.2018)
    • YMCA alin67:

      seriozitate
      Daca vreti sa fiti seriosi, nu mai comentati nimic legat de modul cum s-a decis acest meci. Intradevar, arbitrii gresesc, uneori in ambele directii, doar ca in ultimul timp pare ca ar fi revenit tendinta de a gresi "unidirectional". Si daca dati o mie de minusuri nu puteti schimba perceptia (aproape) generala ca au fost trei greseli in ultimele doua minute care au decis soarta partidei. De altfel, nu sunt de acord cu ceea ce vor unii sa insinueze: ca greselile ar fi oarecum normale si meritate atunci cand "compenseaza" alte greseli luate impotriva echipei (echipelor) lor in partide sau sezoane precedente.

      cu 6 ani în urmă (13.03.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Ne-am facut viata grea din sfertul 3 incolo,chear in sfertu 2 in unele momente am aratat penibil.Relaxarea asta nu e de acuma,asta e de ani de zile sunt N exemple in care am avut peste 10 puncte ne-au intors si am pierdut.
    Partea buna e revenirea lui Denison s-a vazut asta la recuperare si avem mare nevoie de el insa astept mult mai multe de la Mandache si Kariniauskas.
    Legat de arbitrii cateodata ma intreb daca nu asta este nivelul lor,multa lume comenteaza acest subiect la acest meci dar unul nu a spus cum nu a fost validata aruncarea din ultima secunda a lui Richard.Din sala s-a vazut ca a fost in ultima secunda si legat la faultul la Troup mi s-a parut ca a fost pe aruncare de 3.
    Acuma una peste alta un meci frumos,disputat si un adversar de luat in seama parerea mea.

    cu 6 ani în urmă (13.03.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Fiind in sala nu puteam sa fiu obiectiv asa ca m-am uitat la meciul inregistrat :
    1. anti-sportiv la Richards. Nu a fost cum nu a fost nici cel dictat la Ciotlaus in primul sfert. Nu poti sa dai antisportiv in finalul meciului cand un jucator sare la capac. Rusell a fentat si Richards a cazut pe el. Exact asta a fost si intentia lui Rusell, sa-l pacaleasca. Nu a fost intentie de fault, deci cum sa dai antisportiv, cu atat mau mult cu cat e final de meci.
    2. autul de la duelul Troupe-Richards. Dupa reluari apare clar ca Richards impinge mingea iar Troupe isi trage mainile. Nu am vazut reluare din partea opusa dar parerea mea e ca au gresit arbitrii sau mai degraba aau dat in compensare. Vechea meteahna a lor - cand nu sunt siguri de o decizie anterioara actioneaza in comensatie. La mingea scapata in aut de Richards mai devreme se vede clar pe reluare ca Troupe il impinge cu ambele maini si il dezechilibreaza. E o decizie la limta dar daca tot ai luat-o , asuma-ti-o si nu da compensatorii. Aici e clar dezavantajat Pitestiul
    3. Fault de 3 nesanctionat. Aici arbitrii au avut dreptate. Cand il atinge Pasalic pe Troupe pe mana, mingea e undeva sub nivelul soldului. E clar ca l-a vazut pe Pasalic si a vrut sa incerce aruncarea dar daca mingea e inca jos nu poti da fault pe aruncare.

    Per ansamblu e o greseala importanta, poate decisiva, la aut-ul respectiv dar din pacate nu e intentie, ci doar nivelul de pregatire slab al arbitrilor. Daca ar fi avut intentia sa ajute Oradea, dadeau fault mai devreme si Oradea ramanea cu mingea.

    Revenind la meci - a fost mult mai interesant asa cu final palpitant decat ca jocul sa semene cu prima repriza. E bine ca am invins, Timisoara a pierdut, asa ca daca batem la Steaua terminam pe 3.

    cu 6 ani în urmă (13.03.2018)
    • YMCA alin67:

      te contrazic
      Am mai vazut comentarii de genul "nu poti sa iei o anumita decizie in ultimele secunde sau minute ale partidei". De ce?!! Poate ar trebui sa specife FIBA in regulament ca anumite reguli sunt valabile doar 38 de minute sau doar 39 de minute si 40 de secunde? A fost antisportiv, pentru ca Richards a comis fault, iar Russell putea marca un "and one" asa ca primul a mai comis un fault, grosolan, urcandu-se efectiv pe adversar pentru a impiedica continuarea (fireasca) a fazei. Am vazut decizii de "antisportiv" acordate mult mai usor decat in acest caz.

      cu 6 ani în urmă (13.03.2018)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      E normal sa existe opinii diferite, ar fi si aiurea sa fim toti de acord. Eu urmaresc fosrte mult Euroliga si acolo iti spun clar ca nu se da tehnic sau antisportiv pe finalul unui meci foarte disputat decat daca faza e foarte clara. Nu a fost cazul aseara - m-am uitat de mai multe ori la fiecare faza enumerata mai sus si asta e parerea mea. Asa cum am spus ca aut-ul s-a acordat gresit puteam spune si de faza respectiva pt ca oricum nu schimba nimic. Asa cum am spus si la Ciotlaus s-a exagerat cu fault antisportiv. Sustin in continuare ca nivelul arbitrajului e slab si asta creaza multa suparare pt echipe si suporteri dar, repet, daca vroiau sa ajute Oradea o faceau la faza cu mingea scapata afara de Richards - pe reluare se vede clar ca Troupe are ambele maini pe Richards. Puteau linistiti sa dea fault si meciul era gata.
      In continuare sustin ca discutam prea mult pe tema arbitrajelor in loc sa ne bucuram de baschet cat mai avem de ce ne bucura. Dinamo e gata; Muresul e gata; Iasiul e gata; Galatiul pe marginea prapastiei; Timba abia se descurca; Timisoara pare ca se indreapta spre a 2-a desfiintare. Am ramas cu 6 echipe. Intrebarea ar fi : cine urmeaza?

      cu 6 ani în urmă (13.03.2018)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      Arbitraj
      Si eu sunt de acord ca arbitrajul e prost. Aici insa m-a surprins neplacut "densitatea" deciziilor acordate. Out-ul a parut ca a avut cel mai mare impact. Dar nici eu nu mi-am dat seama decat la reluare. A fost o faza rapida si surprinzatoare, dar ... de aceea arbitrii sunt arbitri: sa vada. In ce priveste aruncarea de 3, atata timp cat actiunea aparatorului impiedica prin mijloace neadmise procesul de aruncare, e fault. Nu conteaza ca e la degete, cot, corp, burta sau picioare. Daca incepi procesul de aruncare de la piept si esti faultat, e fault daca prin absurd poate ar fi de la brau, tot fault ar fi. Iar la faultul de sub cos atacantul a fost imbratisat. Nu a fost dupa parerea mea o actiune la minge ci la brate in scopul de a-i imobiliza total aruncarea. Marturisesc va daca nu as fi vazut reluarile as fi fost numai pe jumatate atat de critic pe cat am fost acum:).

      cu 6 ani în urmă (13.03.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    compensare?
    Faza care elimina celelate discutii a fost in momentul in care mingea e scapata in aut de Richards cand Troupe il impinge cu ambele maini si il dezechilibreaza!!! Fault clar, care nu a fost fluierat, intr-un moment cheie, apoi au venit celelalte faze, poate in compensare!

    restul is povesti!

    cu 6 ani în urmă (13.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!