Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea caută a treia victorie consecutivă în deplasarea de la Târgu Mureş

Dan Oancia

Dan Oancia
26.10.2017

bc mures csm csu oradea

Etapa a IV-a a Ligii Naționale va debuta cu unul dintre cele mai importante meciuri ale rundei. CSM Oradea, clasată pe poziția secundă după primele trei jocuri, se va deplasa pe terenul celor de la Târgu Mureș, acolo unde mureşenii au „răpus” SCM Universitatea Craiova cu scorul de 78-75.

Gazdele vin după o înfrângere categorică care le-a fost administrată în Capitală, contra Stelei, 85-70, după un joc dominat da capo al fine de „militari”. Deven Mitchell se remarca la târgmureșeni, cu 12 puncte, opt recuperări și trei pase decisive. De partea cealaltă, fanii trupei de pe Crișul Repede au avut parte de un recital în sala „Antonio Alexe” și au asistat la o victorie en fanfare a favoriților, în fața unei pretendente la retrogradare, Politehnica Iași, scor final 101-67. Nemanja Milosevic a marcat 27 de puncte.

Și prin prisma poziției din clasament, CSM Oradea este favorită în jocul de mâine, în ciuda aportului terenului propriu pentru Târgu Mureș. Însă oaspeții nu trebuie să se culce pe o ureche, întrucât în ultima partidă disputată la Târgu Mureș au pierdut la 10 puncte diferență, scor 81-71. De altfel, și în penultima întâlnire directă amfitrionii de mâine au avut câștig de cauză, scor 71-66, victorie în deplasare.

Partida dintre BC Mureş şi CSM CSU Oradea se joacă vineri de la ora 19:00.

*foto: Ana Maria Mătuşoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Under construction
    cam acesta ar fi status-ul ambelor echipe....deci e posibil ca show-ul sa nu fie la nivelul asteptat/dorit de inimoasele si infratitele galerii....Sa fie BASCHET

    cu 6 ani în urmă (26.10.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea antiadrian.or :

    aWINmoeh aWINmoeh
    In the jungle the quiet jungle the lion wins tomorrow niiiiight!

    cu 6 ani în urmă (26.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!