Stiri

CSM CSU Oradea debutează în grupele FIBA Europe Cup

Andrei Ilie

Andrei Ilie
17.10.2018

CSM CSU Oradea va disputa astăzi, de la ora 19:00, prima partidă oficială în cadrul grupelor FIBA Europe Cup. Adversarul orădenilor, la Arena Antonio Alexe, va fi formația germană s.Oliver Wurzburg.

Atât CSM CSU Oradea, cât și s.Oliver Wurzburg nu au un început strălucit de sezon. Dacă CSM CSU Oradea a reușit să câștige partida din campionat împotriva timișorenilor, echipa oaspete are înfrângeri pe linie în Bundesliga (0-2 la general) și de asemenea a fost eliminată și din Cupa Germaniei.

Cristian Achim nu se va putea baza în această confruntare pe Sean Denison și Bobe Nicolescu. Sean Denison a început programul de recuperare și urmează să se antreneze alături de colegii săi cât de curând. În schimb, Bobe Nicolescu, va lipsi cel puțin 6 săptămâni până va începe programul de recuperare.

CSM CSU Oradea și s.Oliver Wurzburg fac parte din grupa A a acestei competiții. Celelalte echipe din această grupă sunt ZZ Leiden (Olanda) și Sakarya BSB (Turcia). Sakarya BSB și ZZ Leiden se vor confrunta mâine, în Turcia, cu începere de la ora 20:30.

De menționat este faptul că Giordan Watson este considerat jucător străin în această competiție, iar regula U23 ce privește jucătorul român nu este valabilă în competițiile internaționale.

Partida dintre CSM CSU Oradea și s.Oliver Wurzburg va putea fi vizionată pe DigiSport 3 și pe canalul oficial de Youtube al FIBA.

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!