Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea joacă ultimul meci teren propriu din sezonul regulat contra lui BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.03.2017

CSM CSU Oradea joacă în ultima partidă din sezon regulat pe propriul teren în compania lui BCM U Pitești. Meciul este programat sâmbătă, 1 aprilie, în Arena Antonio Alexe începând cu ora 19:00.

Campioana României reveni în propriul fief după ce în etapa precedentă a pierdut pe terenul Stelei CSM EximBank, cu scorul de 85-70. Orădenii au nevoie de victorie pentru a mai păstra șanse la un loc pe podium la finele sezonului regulat. În acest moment echipa lui Cristian Achim se află pe poziția a 4-a, la două victorii în urma Stelei CSM EximBank și a lui BC CSU Sibiu.

Tabăra oaspete se deplasează la Oradea după ce a reușit o victorie în fața lui BC CSU Sibiu, 83-79, în ultima etapă de campionat. Piteștenii ar mai putea urca o poziție în clasament până la finalul sezonul. În acest moment echipa lui Hristu Șapera se află pe locul 6 la un meci distanță de BC SCM Timișoara.

În actuala stagiune, CSM CSU Oradea și BCM U Pitești s-au mai întâlnit în trei rânduri. CSM CSU Oradea a câștigat două dintre partide, în timp ce piteștenii au câștigat unul dintre cele două partide de pe teren propriu. La general tot Oradea este în față, cu un palmares de 16 victorii și 11 înfrângeri în disputele direct cu BCM U Pitești.

Partida dintre CSM CSU Oradea și BCM U Pitești nu va fi televizată.

foto: Roby Boroș

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Meci
    Nu il putem vedea la TV, dar sper ca baietii sa joace bine si sa fim pregatiti pentru play-off. Hai Pitesti!

    cu 7 ani în urmă (31.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    ?
    Sa nu fie transmis meciul pentru a avea drum mai usor catre locul 3?

    cu 7 ani în urmă (01.04.2017)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Ce vremuri traim...
      Sper sa nu invocam (si) pe acest forum lait motiv-ele momentului : binom, trinom, masonii, George Soros, Teoria conspiratiei, Scenarita s.a.m.d.
      Azi la Oradea si maine la Cluj arbitreaza dl. Ciulin, considerat de multi dintre distinsii colegi de forum 'ca fiind cel mai aproape de conceptul de arbitraj dorit de toti.
      Probabil ca binomul ( :D ) FRB & CCAB incearca sa evite, pe cat posibil, acuze, polemici si controverse ulterioare acestor meciuri care se bucura de un mare interes din partea publicului de baschet.
      Io n-as vedea sfori si tragatori de ele chiar peste tot.
      Sa fie BADCHET ! Hai CSM !

      cu 7 ani în urmă (01.04.2017)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Erata
      ....azi la Oradea si maine la Sibiu...

      cu 7 ani în urmă (01.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!