Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea pierde cel mai longeviv sponsor al formației

Adrian Firican

Adrian Firican
13.07.2017

Gheorghe Vajai alături de Serban Sere, după câstigarea titlului național / Foto: ebihoreanul.ro

Firma Gavella nu va mai sponsoriza CSM CSU Oradea, este anunțul făcut de către site-ul ebihoreanul.ro. Alături de gruparea bihoreană de mai bine de opt sezoane, timp în care a contribuit semnificativ la susținerea lotului de jucători prin plata salariilor, cel mai longeviv sponsor al formației bihorene a anunțat că se retrage începând cu stagiunea 2017/2018.

Mai citiți si:

Gheorghe Vajai: "Publicul este principalul motiv care m-a determinat să rămân alături de baschet"

Informația a fost confirmată de către patronul Gavella, Gheorghe Vajai ce a precizat că nu o face din rațiuni financiare. "Le urez succes în continuare", a declarat acesta.

Conform aceleiasi surse relațiile dintre sponsorii tradiționali si conducerea CSM Oradea s-au răcit după preluarea conducerii clubului de către Serban Sere, iar Gheorghe Vajai nu a mai fost văzut la meciurile echipei orădene în ultimele luni ale campionatului precedent.

Chestionat pe marginea acestui subiect, Serban Sere nu a declarat că nu are nicio adresă oficială din partea Gavella.

"Nu am nicio informare oficială în acest sens. Sigur că avem discuţii cu foarte mulţi sponsori. Cu siguranţă mi-ar plăcea ca Gavella să continue alături de noi. Nu pot să spun dacă se retrage sau nu.

Din punctul meu de vedere nu au existat probleme între cele două părți.

Site-ul nostru a anunțat în această dupămasă că gruparea orădeană s-a înțeles cu Goran Gajovic si Nemanja Milosevic, primul fiind confirmat oficial ulterior de către CSM CSU Oradea.

12 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Si uite asa s-a ingrosat glumita.

    cu 6 ani în urmă (13.07.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristian_or :

    Zvon materializat
    Acest zvon a inceput sa circule imediat dupa terminarea campionatului. Important este cine va veni in locul firmei Gavella. Finndca in lipsa unui sponsor la fel de darnic ambitiile CSM-ului si ale suporterilor trebuiesc ponderate.

    cu 6 ani în urmă (13.07.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    De Gavella se stia demult ca nu va mai fi sponsor. Nu e chiar asa grav tinand cont ca nu si-a achitat contributia nici pe sezonul recent incheiat si totusi nu au fost probleme financiare. La Vajai nu Sere e problema, ci Achim. Achim e incapatanat si nu a vrut sa accepta doleantele sponsorului (vezi Maric, Lupusavei). Daca nu lua titlul anul trecut, Achim pleca iar Vajai ramanea.
    Oricum era de asteptat sa se incheie colaborarea pt ca Gavella nu sta "pe roz" cu banii. Problema e ca daca s-au racit relatiile cu clubul si Primaria vor fi probleme cu lucrarile.

    cu 6 ani în urmă (13.07.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      E cunoscut ca Gavella are probleme de lichiditati, dar nu stiam ca nu si-au achitat nici macar contributia pe anul trecut. La ce te referi cu Maric si Lupusavei?

      cu 6 ani în urmă (13.07.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      Când Oradea a renunțat la Maric, Vajai a cerut sa ramana ca îi plătește el. Era prima calificare în cupele europene și considera ca Maric merita sa joace în Europa dupa 8 ani la echipa. Achim nu a fost de acord.
      La Lupusavei a fost cerința lui Vajai sa-l vadă măcar câteva minute pe meci. Din păcate "Lupu" era deja grăsuț și nu mai făcea fata, așa ca Achim nu l-a mai băgat.

      cu 6 ani în urmă (13.07.2017)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      Pasca
      si sa nu il uitam pe Pasca....

      cu 6 ani în urmă (13.07.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      pasca
      Pasca nu intra la divergente pt ca a fost jucat de Achim foarte mult. Eu m-am referit la cei 2 pt ca acolo nu s-au respectat cerintele sponsorului

      cu 6 ani în urmă (14.07.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 6X :

    ??????
    Vine Adeb Nego? cu Ionascu ?

    cu 6 ani în urmă (13.07.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      Eu știu ca e deja dar ar putea mai mult ....

      cu 6 ani în urmă (13.07.2017)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    gata?
    Gata, incepe sa va ingroape si pe voi? Ati deranjat si vor sa va scoata din schema? Ati jucat in Europa si nu va mai vor acum?

    cu 6 ani în urmă (14.07.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      lol..... asta ca si aia cu flacara violet....tot ce joaca in europa deranjeaza si trebuie dizolvat.....de aia disparut si ploiestiul.....

      cu 6 ani în urmă (14.07.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baschet3x3:

      la fel
      la fel si rovinariu

      cu 6 ani în urmă (16.07.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!