Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea se desparte de căpitanul Rareș Pașca

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.02.2017

Rareș Pașca, la finalul ediției 2016 a memorialului „Antonio Alexe”

CSM CSU Oradea se desparte de Rareș Pașca, sportivul ce a fost desemnat căpitanul echipei în debutul stagiunii 2016/2017. Anunțul a fost făcut în această seară, prin intermediul site-ului oficial, de către conducerea clubului. Oficialii bihoreni nu oferă detalii cu privire la motivul acestei despărțiri menționând doar că este o decizie ca urmare a unei analize efectuate după încheierea participării la turneul final al Cupei României. 

Conducerea CSM CSU Oradea, împreună cu staff-ul tehnic, a reevaluat situația echipei după încheierea participării la turneul final de Cupa României – ediția 2017. În urma analizei efectuate s-a luat decizia de a încheia colaborarea cu Rareș Pașca, cu efect imediat. Această hotărâre s-a luat în cursul serii de duminică (19.02).

Pe această cale transmitem mulțumiri lui Rareș pentru contribuția avută în cei șapte ani de colaborare. Totodată urăm succes în viitorul activității sale profesionale și nu numai.

Locul jucătorului amintit nu va fi luat de niciun alt sportiv, efectivul reducându-se la 14 baschetbaliști.

Rareș Pașca a evoluat șapte sezoane consecutive la CSM CSU Oradea, începând cu anul 2010. În stagiunea 2016/2017 extrema originară din Bistrița Năsăud a înregistrat medii de 0.9 puncte, 1.1 recuperări și 0.3 pase decisive în 10 minute petrecute pe parchet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!