Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea trece uşor de Dinamo

Eduard Popa

Eduard Popa
16.10.2017

dinamo csm csu oradea

CSM CSU Oradea a trecut la pas duelul disputat la matineu cu Dinamo Bucureşti, scor, în etapa a doua a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Trotter a pus primele trei puncte pe tabelă pentru orădeni, iar Milosevic a dus repede scorul la 9-4 pentru oaspeţi. Mai mult, după acelaşi Trotter ducea avantajul la opt puncte pentru orădeni, scor 15-7. Finalul primei reprize a aparţinut însă gazdelor, care au ajuns la o diferenţă de cinci puncte la capătul primului sfert, scor 19-14. Elevii lui Eugen Ilie au continuat prestaţia curajoasă şi în al doilea sfert, iar la pauză intrau în urma orădenilor cu nouă puncte, 42-33. Oaspeţii au reuşit să se descotorosească de juniorii lui Ilie abia în sfertul al treilea. Astfel, la capătul a 30 de minute conduceau cu 18 puncte, scor 67-49, şi au reuşit în cele din urmă să câştige meciul cu 90-62.

Milosevic a reuşit un nou meci senzaţional, cu 30 de puncte şi 13/17 din acţiune. De partea cealaltă, Giani Zaharie a strâns 14 puncte, 7 recuperări şi 7 pase decisive.

Etapa următoare CSM CSU Oradea va primi vizita celor de la Politehnica Iaşi, în timp ce Dinamo va avea o sarcină dificilă pe terenul campioanei U-BT Cluj-Napoca. 

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Christian Victor :

    Hai CSM !!!
    Ce jucator are Oradea !!!!MILOSEVIC!!!!

    cu 6 ani în urmă (16.10.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    chiar asa ...
    30 pct dar doar +5 la +/- ... Cu Dinamo.... si-a gasit cu cine sa isi arate coltii...
    Stiu, e un jucator bun, dar sa nu uitam cu cine a jucat. Sau joaca doar pt statistici? Ma asteptam ca Achim sa joace mai mult tinerii. Si nu doar ca minute, ca "prezenta" in teren, ci sa ii si implice la finalizare

    cu 6 ani în urmă (16.10.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    @razv-an
    Cand echipa e in formare, când trebuie să omogenizezi lotul, trebuie să priviți de orice întâlnire ca sa exersezi schemele de joc. Asa va fi si cu Iadul, cu Muresul și cu Galatiul. Echipa trebuie să crească. A jucat 20 min Bobe, a jucat Basti 10 min și Pop 5 min. Iar ca implicare la finalizare crezi ca Achim le-a spus sa nu atace cosul sau sa nu arunce la cos?

    cu 6 ani în urmă (16.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!