Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Galați păstrează nucleul campioanei de la U20 masculin

CSM Galați păstrează nucleul campioanei de la U20 masculin

CSM Galați a anunțat primele numele de jucători pentru sezonul competițional 2019/2020. Echipa de la malul Dunării se va baza pe un contingent important de sportivi, care au câștigat Campionatul Național U20 în 2019.

Alexandru Vlad, Alexandru Patko, Andrei Giangu, Eduard Zaharia și Sebsatian Celmare sunt campionii naționali U20, care vor evolua în sezonul viitor sub comanda lui Eugen Ilie, antrenor cooptat în această vară de CSM Galați.

Pe lângă cei cinci jucători U20, CSM Galați a anunțat continuarea colaborării cu Mihai Grecu, baschetbalist care a făcut parte din lotul gălățenilor și în sezonul precedent. Grecu a jucat 18 partide stagiunea precedentă a Ligii Naționale de Baschet Masculin și a avut 2.3 puncte pe meci în aproape 8 minute petrecute în medie pe parchet.

CSM Galați a câștigat Campionatul Național U20 după ce a reușit trei victorii la turneul final în fața lui CSU brașov, CS Universitatea Cluj-Napoca și CS Agronomia București. Partida cu echipa din Capitală a fost o adevărată finală a turneului, s-a încheiat cu scorul de 85-82 pentru gălățeni.

CSM Galați va juca în Grupa B a Ligii Naționale de Baschet Masculin,  alături de CSM Focșani 2007, CSM VSKC Miercurea Ciuc, CSO Voluntari, ABC Athletic Constanța, CSM Sighetu Marmației, CSM Târgu Mureș și CSM Mediaș.

foto: CSM Galați (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!