Stiri Cupa României Masculin

CSM Mediaș produce surpriza pe teren propriu

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
06.02.2019

CSM Mediaș a început partida cu Andrei, Nicoară, Adam, Simovic și Storey, iar de partea cealaltă, Aco Todorov i-a trimis în teren pe Gajovic, Mijajlovic, Ionecu, Troupe și Koreniuk.

Simovic deschide scorul pentru gazde, dar este urmat de Koreniuk, care egalează la 2. Nicoară și Simovic distanțează CSM Mediaș de craioveni la +6. Koreniuk și Gajovic recuperează distanța și aduc oaspeții la conducere, scor 12-8. Pe finalul sfertului, medieșenii au schimbat încă o dată liderul pe tabelă și și-au adjudecat primul sfert, scor 22-20.

Gajovic înscrie primele 2 puncte ale sfertului secund și reușește să egaleze. Partida a continuat în aceeași maniera, de la egal la egal, având loc mai multe schimbări de lider pe tabelă. Înaintea intrării la vestiare, Simovic înscrie un coș din spatele semicercului și stabilește scorul primei reprize, 40-37 în favoarea gazdelor.

Sajin a inaugurat repriza secundă, dar este urmat îndeaproape de Mijajlovic, cu 5 puncte și duce scorul la 43-42. Același Sajin, alături de Storey, măresc avantajul medieșenilor, însă Mijajlovic și Gajovic readuc oaspeții în joc, iar Boone egalează la 53. Simovic și Nicoară distanțează CSM Mediaș, iar scorul înaintea sfertului patru era 65-59 pentru oaspeți.

Troupe și Gajovic încep în forță sfertul decisiv și ajutați de Radukic trec în avantaj, scor 66-65. Nicoară și Storey taie elanu craiovenilor și întorc scorul în favoarea lor. Cu doar un minut rămas înaintea fluierului final, Koreniuk este faultat, iar SCM U Craiova primește o nouă șansă de a trece la conducere, după faultul comis asupra lui Koreniuk. Ucraineanul ratează prima liberă, însă o marchează pe cea de-a doua, iar scorul era 85-85. Simovic este faultat de Gajovic și înscrie ambele libere. Gajovic ratează aruncarea de 3 puncte, iar Storey este faultat, trimis la linia de fault și marchează la rândul lui 2/2. Mijajlovic este și el faultat și reușește să aduca SCM U Craiova la doar 2 puncte în spate, scor 85-83. Storey își mai trece în cont două aruncări libere, iar același Mijajlovic pentru craioveni, marchează un coș din spatele semicercului. Cu 2 secunde înaintea fluierului final Storey mai înscrie un punct și stabilește scorul final al partidei, 88-86 în favoarea medieșenilor.

De la CS Municipal Mediaș s-au remarcat: Titus Nicoara cu 25 puncte (5x3), 10 recuperări și 6 pase decisive, Andrija Simovic cu 25 puncte (3x3), 2 recuperări și o pasă decisivă și Kareem Rahman Sean Storey cu 18 puncte (1x3), 7 recuperări și 4 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Igor Mijajlovic cu 23 puncte (5x3), o recuperare și 5 pase decisive, Vladislav Koreniuk cu 20 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive și Goran Gajovic cu 17 puncte (4x3), 7 recuperări și 2 pase decisive.

 

*foto: Sportpictures.eu

12 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea hori01 :

    DE RAS!
    Astăzi am reusit din nou sa fentăm baschetul.. Mediașului a avut 4 jucatori care au jucat aprope tot meciu !!iar tu cu tot lotul la dispoziție nu reusesti sa castigi ? Statistica la 3P a fost jalnica cu atatia shooteri in echipa.Hai sa zicem ca in retur nu o sa fie probleme ,dar ce faci in top 6? Daca jucam cum am jucat astăzi la Sibiu o sa fie MACEL !Iti trebuie rapid un jucator roman de valoare daca vrei sa ai sperante la semifinale ,altfel ne vom păcăli din nou ca in sezoanele precedente


    cu 5 ani în urmă (06.02.2019)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      sau de plans?
      Oare cine ar fi putut fi rusinea rundei daca nu noi?Altminterie doar un film care ruleaza de multi ani,anume ca jucatorii,dupa ce se dezmeticesc in privinta amatorismului si bramburelii de la echipa,intra in deja traditionalul dolce fare niente si conservarea pentru un nou sezon in care sa mai impuste francul.Intre timp,eternul panglicar iese cu declaratii sforaitoare si amenintatoare in presa locala,tot ca de obicei,evident in final intamplandu-se fix nimic,doar ca ii mai fentam pe fraieri inca un sezon si mai mulgem vaca si la anul,ca doar trebuie sa-si finalizeze omul multiplele proiecte imobiliare,ca orice investitor serios care a lucrat toata viata doar la stat!
      Iar jucator roman valoros a adus deja,pe venerabilul Frase,zis si Speedy Turtle,pe ale carui statistici de cand a venit la echipa,daca te uiti te ia ameteala instantaneu!

      cu 5 ani în urmă (06.02.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11 :

    Craiova
    Hai ca il aveti pe magicianul din Craiova si scoate el ceva din joben :)))

    cu 5 ani în urmă (06.02.2019)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      I-a luat lumea seama!
      Evident,daca e vorba de vreo gainarie,se poate conta pe el!

      cu 5 ani în urmă (06.02.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Opinie
    Mult prea multe aruncare de trei ratate a avut Craiova.... Per ansamblu mi s a părut o echipa care abuzează grav de acest procedeu....
    În alta ordine de idei trebuie avut în vedere ca ati fost spionat de Stere de la Oradea.... Posibil adversar în playoff... Deci eu spun ca nu asta e valoarea Craiovei. Mai exista un retur, va veți califica.

    cu 5 ani în urmă (06.02.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Relax
      Șansele să se întâlnească în playoff Craiova cu Oradea sunt minime. Mai degrabă cred că Sere a venit să vadă dacă poate pune mâna pe ceva low cost.

      cu 5 ani în urmă (06.02.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      Sere
      ..poate ..mai mereu fiul ratacitor Nicoara...

      cu 5 ani în urmă (07.02.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Exact
      Că tot e sezonul trade-urilor, hai să vă zic și eu unul fantezist, pe care l-aș face în locul lui Sere. Acum că Tibarna e aproape de revenire și urmează să îmi aduc și un pivot străin, aș trimite la Mediaș pe Lazăr și Gavrila, aducându-l pe Nicoară. Oradea ar fi acoperită cu români decenți pe toate posturile și în plus, dacă s-ar gândi și Sibiul la Titus, le-aș sufla rivalilor probabil singurul român mare disponibil. Ei, ce ziceți de fantezia asta?

      cu 5 ani în urmă (07.02.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      hmm, zic si eu..
      Nu stiu cat de urata a fost ultima despartire de Titus, dar avand in vedere vorba lui Ginyard.. ca baschetul e un business..iar in plus familie, copil mic in Oradea(l-am vazut toata vara trecuta plimbandu-se prin oras), cred ca ar putea exista reconciliere daca exista dorinta si renuntare probabil din partea lui Titus la marimea ultimului salariu de care a beneficiat aici..celelalte permutari amintite de tine sunt mai usor de facut.

      cu 5 ani în urmă (07.02.2019)
    Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    la pomu' laudat
    Cred ca, Craiova va pleca cu sacu' gol din judetul Sibiu. Daca cu MEdiasul mai aveau o sansa, cu Sibiul...slabe sperante. Asa e cand lupti pe mai multe fronturi si nu le abordezi corect. Mediasu' a castigat (cu echipa veche) Cupa de vre-o doua ori, si in ain actualul campionat nu au sanse, asa ca normal ca abordeaza altfel aceste meciuri

    cu 5 ani în urmă (06.02.2019) Raspunde
  • 76ers :

    hm
    Nu inteleg de ce va mirati atat de acest rezultat, s-a vazut si in campionat ca echipa craioveana sta foarte prost la capitolul meciuri in deplasare iar Mediasul nu este o echipa rea deloc si in plus este sistem tur-retur.
    In schimb ce am observat este faptul ca echipa craioveana are tendinta de a face jucatorii adversi sa para superstar-uri, fara suparare dar nu cred ca vreodata Titus Nicoara a marcat 5 cosuri de 3 intr-un meci dar sa o faca cu procentaj de 100% :))

    cu 5 ani în urmă (07.02.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmm
      Din câte am înțeles, Titus a vrut să-i demonstreze ceva lui Tomiță 😉.

      cu 5 ani în urmă (07.02.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!