Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Mediaș revine în partea a două a meciului cu CSO Voluntari și își asigură o nouă victorie

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.12.2018

CSM Mediaș a primit vizita lui CSO Voluntari în derby-ul etapei cu numărul 9 din Liga Națională de Baschet Masculin - grupa valorică B. Partida s-a desfășurat la Sala Sporturilor din Mediaș și s-a încheiat cu scorul de 83-79 în favoarea echipei gazdă.

Oaspeții au deschis mai bine meciul dar coșurile de trei puncte marcate de Nicoară și Vrîncian i-au dus pe medieșeni în față, 11-9, aproape de jumătate primului act. Echipa gazdă a marcat doar două puncte în ultimele 3 minute și jumătate ale sfertului inaugural și CSO Voluntari a profitat și a încheiat în avantaj, 22-18. Sfertul doi a fost dominat de tandemul oaspeților, Vukovic - Popovic, care au marcat împreună 19 puncte și au dus formația antrenată de Eugen Ilie la 11 puncte, 43-32, la pauza mare. CSM Mediaș a intrat mai motivată pe parchet dar părea că echipa din Voluntari are răspunsul și după 3 minute din sfertul trei conducea la 14 puncte. Un parțial de 19-8 i-a adus pe medieșeni din nou în joc înaintea secvenței decisive, scor 60-57. Perioada bună a gazdelor a continuat și după pauza dintre sferturi iar CSM Mediaș revenea în avantaj după mult timp printr-o reușită a lui Rosemond pe contraatac. CSO Voluntari a răspuns cu 5 puncte marcate la rând. A urmat rândul gazdelor să marcheze 10 puncte la rând și își crea un avantaj de 6 puncte, 76-70. Oaspeții nu au cedat și au venit la o singură lungime în spate. Simovic și Vulic aveau să securizeze victoria gazdelor în final de meci, scor 83-79.

Andrija Simovic a fost omul meciului cu 22 de puncte, 13 recuperări și 3 pase decisive. Titus Nicoară a terminat la rândul său în double-double, 22 de puncte și 10 recuperări. Milan Vulic a contribuit cu 10 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări.

Petar Vukovic a fost cel mai bun jucător de la oaspeți cu 19 puncte și 12 recuperări. Svetozar Popovic a încheiat cu 17 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive iar Trey Ziegler tot cu 17 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!