Stiri Cupa României Masculin

CSM Mediaș se impune clar pe terenul celor de la CSM VSKC Miercurea Ciuc

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.09.2018

CSM Mediaș a început sezonul competițional 2018/2019 cu o victorie clară pe terenul celor de la CSM VSKC MIercurea Ciuc. Partida a contat pentru manșa tur din turul inaugural al Cupei României la baschet Masculin și a fost câștigată de echipa de pe Târnava Mare cu scorul de 94-78, pe sferturi 23-25, 27-15, 23-13, 21-25.

Echipele de start:

Miercurea Ciuc: Robert Medgyesy, Arnold Laszlo, Matevz Magusar, Djordje Simeunovic și Goran Ostojic
Mediaș: Dragoș Andrei, Milan Vulic, Paul Adam, Titus Nicoară și Stefan Sajin

Partida a fost deschis în forță de echipa vizitatoare, care s-a desprins la 16-4 încă după jumătatea sfertului inaugural. Miercurea Ciuc a avut un răspuns excelent prin Medgyesy și Ostojic și astfel aveau să câștige primul sfert cu scorul de 25-23. Echipa din Mediaș și-a reluat forcing-ul în actul secund, iar cei trei jucători sârbi au refăcut o diferență importantă pe tabela de marcaj până la pauză când se intra cu scorul de 50-40, în favoarea oaspeților. Revenirea de la cabine nu a fost una cu fast pentru echipa din Miercurea Ciuc, care se vedea condusă la 20 de lungimi, atât pe parcursul sfertului trei cât și la finalul acestuia, 73-53. În ultimele 10 minute de joc diferența a rămas mai la peste 15 puncte în favoarea oaspeților chiar dacă ciucanii au încercat să limiteze cât mai mult diferența. Astfel la final s-a înregistrat scorul de 94-78 pentru CSM Mediaș.

Milan Vulic a fost cel mai bun jucător al meciului cu 29 de puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. Stefan Sajin a avut și el un debut bun pentru CSM Mediaș și a totalizat 18 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Andrija Simovic și-a trecut în cont 15 puncte și 6 recuperări iar Dragoș Andrei a terminat cu 10 puncte și 7 pase decisive.

Goran Ostojic a fost principalul artizan al gazdelor cu 23 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Matevz Magusar a contribuit cu 19 puncte, Robert Medgyesy cu 16 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări iar Djordje Simeunovic cu 13 puncte și 6 recuperări.

Meciul retur dintre CSM Mediaș și CSM VSKC Miercurea Ciuc se va disputa sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 18:00 la Sala Sporturilor din Mediaș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii