Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea învinge din nou BC Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.05.2014

CSM Oradea s-a impus și în Meciul 2 al seriei cu BC Mureș, scor 90-74 (16-22, 31-19, 27-12, 16-21) și mai are nevoie de o singură victorie în „Junglă” pentru a se califica în finala campionatului. 

Din tabăra grupării din Oradea cel mai bun jucător a fost S. Denison cu 23 de puncte și 6 recuperări. De cealaltă parte, de la Mureș s-a evidențiat I. Ivanovic cu 22 de puncte puse pe tabelă și 8 mingi recuperate. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului dintre Oradea și Mureș!

 


După primele 20 de minute scurse din confruntarea dintre CSM Oradea și BC Mureș, gazdele sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 47-41 (16-22, 31-19). Disputa contează pentru meciul nu numărul 2 din cadrul semifinalelor, orădenii având 1-0 la general. 

 

În prima repriză, de la CSM Oradea s-au remarcat V. Subotic cu 13 puncte și S. Denison cu 10, în timp ce de la BC Mureș au ieșit în evidență V. Peciukas cu 13 puncte marcate, respectiv I. Ivanovic cu 10 puncte și 5 recuperări. 

9 comentarii la aceasta stire:
  • YMCA Tiger :

    ...
    au cam macelarit arbitrii in sfertul 2

    cu 9 ani în urmă (14.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    mizerabil
    Acum plec din fata televizorului. oradea va cistiga meritat, noi jucam slab dar...1 arbitraj mizerabil PRO ORADEA 2. comentariu de toata jena PRO ORADEA la jiji tv 3. am mai spus-o si o mai spun odata pot sa injure oradenii pina fac spume la gura: voi sinteti urmasii asehotilor

    cu 9 ani în urmă (14.05.2014)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @tme
      Tot frustrat ai ramas. E chiar asa de greu sa recunosti ca CSM a fost superioara in aceste 2 meciuri?

      cu 9 ani în urmă (15.05.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    @tme
    Nu te injura nimeni pentru ca suntem civilizati. Daca e ceva de comentat de abitraj la o asa diferenta suntem din alta lume. Banca Muresului a protestat doar la o singura faza la care nu pot sa spun ce a fost pentru ca nu am vazut reluare. In tot postul tau ai o singura data dreptate la punctul 2 in rest esti cam pe langa.
    Pentru tine un singur cuvant: dovada. In rest silence please.

    cu 9 ani în urmă (14.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    @tme
    sterge spume-le de la gura si linsteste-te. odata afirmi ca am castigat meritat, apoi vii si spui ca voi ati jucat defapt slab, iar la final conchizi ca suntem urmasii asehotilor.

    nici tu nu stii ce vorbesti flacaule, insa nu e prima data cand dai dovada de paranoia pe acest site. invoca punctual deciziile care au avantajat Oradea si au determinat-o sa castige cu arbitrii acest meci #2. le astept insiruite, la fel cum astept convorbirea ta cu cineva din clubul nostru in cazul cu intoxicatia, insa nu am ce dovezi sa primesc cand discutam de ceea ce am spus mai sus: PARANOIA IN STARE CRISTALINA.

    noi, fanii normali din tribuna (nu galeria CSM) ne-am imbratisat la propriu si ne-am strans mainile cu suporterii Muresului la final si din nou s-au scandat reciproc numele celor doua formatii.

    asta inseamna sa fii suporter adevarat, asta inseamna fair play, stiu, sunt chestii greu de inteles pentru tine, iar tu, alaturi cu schizo ala carunt de pe banca, daca nu sunteti cumva una si aceeasi persoana, faceti de ras cu iesirile de voastre miile de suporteri inimosi ai Muresului.

    cu 9 ani în urmă (14.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    @Florin4D
    Chiar daca arbitrii ar fi tras cu CSM nu vad de ce noi suporterii ar trebui sa ne uram, sa nu strangem mana adversarilor - ma rog, parterenilor de intrecere. Daca si principalii protagonisti (jucatorii) strang mana de obicei..... Mai putin Burlacu intradevar. :)

    cu 9 ani în urmă (14.05.2014)
    • CSM CSU Oradea Florin4D:

      @icsabex
      chiar asta ii spuneam si lui tme, ca in ArenA atmosfera a fost una de fair play total si de respect si dupa ambele meciuri s-a scandat numele echipei adverse la final si la fel a fost si cand ati castigat voi in sezonul regulat.

      nu vorbesc doar de gesturi protocolare intre galerii, ci chiar si simpli fani oradeni din tribuna ce au batut palma cu muresenii la final, s-au imbratisat si am cantat impreuna la final un cantec pornit de galeria Muresului pe care nu l-am inteles foarte exact, insa viza detronarea suprematiei Asesoftului, daca ai cunostiinte printre cei care au facut deplasarea iti pot confirma si ei ca atmosfera intre fani, intre jucatori e una pasnica si ca tensiuni au incercat sa se creeze artificial de catre conducatori din cele doua formatii.

      sper sa am ocazia si sa reusesc sa fac efortul de a pasi din nou in jungla mureseana, e o sala boema, cu acustica aparte pentru orice "connaiseur", o sala in care m-am simtit extraordinar mereu si sunt convins ca seria e una departe de a fi terminata, suporterul fanilor e decisiv si daca nu vom fi atenti si concentrati, 2-2-ul e o simpla formalitate.

      cu 9 ani în urmă (14.05.2014)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    clar si meritat
    Consider că indiferent de circumstanțe o echipă trebuie să se lupte pe teren. Dacă marcam cele 9 libere ratate în momentul în care statistica arăta 3/12, se rupea ( poate) echilibrul în favoarea nostră. Așa am dat apă la moară unei echipe unite să revină, oamenilor cu fluierul să mai greșească, dar în general pot să afirm că Oradea a fost azi mult mai convingător deasupra noastră decît ieri. Dacă nu recunoaștem unde am greșit, nu vom avea nici o șansă. Căutînd țapi ispășitori nu facem decît să ne băgăm capul în nisip,trebuie să ne decidem, suntem tigri sau ștruți ? Mai sunt 3 meciuri, dacă murim s-o facem luptînd, nu cerșind. Atitudinea a cam lăsat de dorit, dar speranța moare ultima. hai Bc Mureș ! Felicitări Oradea, ne vedem în Junglă ! :)

    cu 9 ani în urmă (14.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Srecko
    Mie mi s-a parut ca si Srecko a fost depasit in meci. Am stat in tribuna in zona bancii Muresului si am vazut ceva inexplicabil pt mine : Sekulovic nu a folosit tabla la nici un time-out. Nu am vazut asa ceva la nici un meci, indiferent de nivel. Poate ca le-a dat indicatii bune, dar in tensiunea meciului, cu oboseala acumulata e greu sa pretinzi jucatorilor sa inteleaga tot doar din vorbe.
    Asta e parerea mea, nu am jucat baschet, nu sunt un specialist al fenomenului baschetbalistic dar mi sa parut ciudat.
    Oricum bravo CSM si sa ne vedem in finala cu Clujul.

    cu 9 ani în urmă (15.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!