Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea are un nou antrenor secund

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.07.2014

Vicecampioana României, CSM Oradea, a anunțat prin intermediul site-ului oficial faptul că, sârbul Milan Mitrovic este noul asistent al principalului Cristian Achim. Mitrovic îi va lua locul lui Călin Pop, acesta din urmă va coordona activitatea academiei de baschet. 

În vârstă de 33 de ani, tehnicianul din țara vecină are o experiență de 12 ani în antrenorat. Ultima dată a fost fost pe banca formației din prima ligă sârbă BC Radnicki, echipă alături de care a petrecut 3 sezoane. De notat este faptul că în stagiunea 2012-2013 a fost antrenor principal al echipei din capitala Serbiei. 

Totodată, Milan Mitrovic ocupă în prezent și funcția de secretar general al Asociației antrenorilor de baschet din Serbia. Printre atribuțiile sale se numără coordonarea și îndrumarea antrenorilor de juniori din țara vecină sau organizarea programelor de licențiere a tehnicienilor din baschetul juvenil. 

Mitrovic este licențiat ca antrenor la cel mai înalt nivel în Serbia din anul 2010. De asemenea, are licență eliberată de FIBA pentru funcția de antrenor la aprope orice nivel. 

Orădenii se reunesc la începutul lunii august

Medaliații cu argint în Liga Națională și Cupa României în stagiunea competițională precedentă se vor reuni în privința demarării pregătirilor pentru sezonul 2014-2015 în 6 august, conform csmoradea.ro.În primele două zile jucătorii CSM-ului vor avea vizitele medicale, urmând ca din data de 8 să înceapă ședințele de pregătire. 

În perioada 12-23 august, elevii pregătiți de Cristian Achim și Milan Mitrovic se vor afla într-un stagiu de pregătire centralizat în Ungaria la Debrecen. Apoi, în perioada 5-7 septembrie va avea loc în arena din Oradea cea de-a 5-a ediție a Memorialului „Antonio Alexe”. Înainte cu aproximativ 2 săptămâni de debutul sezonului competițional, roș-albaștri se vor deplasa din nou în Ungaria, acolo unde vor participa la un turneu organizat de Albacomp Szekesfehervar, mai exact în perioada 12-14 septembrie. 

*Foto: Facebook Milan Mitrovic

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mi :

    argint=locul 2
    sunt medaliati cu argint adica au ocupat locul 2, cei medaliati cu bronz ocupa intotdeauna locul 3.
    merci anticipat pentru corectura.

    cu 9 ani în urmă (23.07.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Radu Bărăian:

      @mi
      Mulţumesc mult pentru atenţionare!

      cu 9 ani în urmă (23.07.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!