Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea câștigă partida cu CS Concordia

Marius Petri

Marius Petri
14.12.2013

CSM Oradea și-a adjudecat toate punctele puse în joc în partida cu CS Concordia Chiajna, încheiată cu scorul de 103-69 (28-19, 25-11, 34-14, 16-25). Gazdele au fost la cârma jocului pe toată durata celor 4 sferturi și au reușit să se impună la o diferență liniștitoare.

Nu mai puțin de 5 jucători au avut evoluții cu peste 10 puncte marcate la echipa gazdă. Astfel, Comagic a încheiat partida cu 16 puncte și 3 recuperări, Dillon, Nicoară și Țîbîrnă au înscris câte 14 puncte, iar Ciordas a pus pe tabelă 11 puncte. De partea cealaltă, Vuletic a terminat din nou în double-double, reușind 25 de puncte și 14 recuperări. Prestații notabile au mai înregistrat Stăncuț (19 puncte, 2 recuperări) și Mihai, marcator a 12 puncte.

Vom reveni cu cronica meciului

_________________________________

CSM Oradea este în avantaj la pauza partidei contra celor de la Concordia Chiajna, scor 53-30. Meciul se desfășoară în sala Antonio Alexe din Oradea și contează pentru etapa a XII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Titus Nicoară și Zarko Comagic au fost cei mai importanți marcatori ai echipei bihorene, aceștia reușind 12, respectiv 8 puncte în cele două sferturi disputate până acum. Din tabăra Chiajnei s-au remarcat Vuletic, cu 11 puncte, 7 recuperări, și Stăncuț, autor a 9 puncte și o recuperare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!