Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea caută prima victorie la Mediaș

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
14.02.2014

LNBM

Etapa a XVIII-a

15 februarie

16:15

Sala Sporturilor, Mediaș

7-9 Fișa meciului 12-4

Gaz Metan Mediaș și CSM Oradea se întâlnesc sâmbătă, 15 februarie, începând cu ora 16:15, într-o confruntare care contează pentru etapa cu numărul 18 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Partida, care va fi transmisă în direct de Digi Sport, deschide o serie de jocuri cu miză foarte mare pentru trupa lui Marcel Țenter. După eșecul cu CSU Ploiești, 68-86, de etapa trecută, Medieșenii au nevoie de victorii pentru a ajunge pe locurile ce asigură prezența în Play-off. Acciedentările au lovit lotul Gazului în acest debut de an, conducând la meciuri amânate și o rotație redusă ce nu face față pe ambele fronturi unde lupă Shiloh&co. Pe locul 11 se situează ardelenii în acest moment, având 23 de puncte în cont și o restanță cu Steaua CSM EximBank.

De cealaltă parte, Oradea vine după un start de retur dificil, cu înfrângeri în fața Clujului și Sibiului, însă victoria la limită, 76-75, cu SCM U Craiova în ultimul meci menține bihorenii pe locul 5, cu 28 de puncte. Formația antrenată de Cristian Achim mai are și ea o restanță, pe care o va disputa la mijlocul săptămânii vitoare în jungla din Târgu Mureș. 

Dacă în turul sezonului în curs gazdele de atunci se impuneau după un final disputat, scor 77-76, Mediașul conduce la general. Din 25 de jocuri, 17 au fost câștigate de alb-negrii. Mai mult, CSM-ul nu a reușit niciodată, în cele 12 încercări, să câștige pe terenul acestora.

Confruntarea îl va pune într-o situație inedită pe unul dintre jucătorii de bază ai orădenilor, Titus Nicoară. Extrema de forță a evoluat 3 sezoane în echipamentul lui Gaz Metan și se întoarce pentru prima dată ca adversar în orașul de pe Târnava Mare.

Arbitrajul partidei va fi asigurat de o brigadă formată din Laurențiu Grigoraș, Mircea Șerban și Șerban Rasoaga, comisar delegat din partea FRB fiind Mircea Martiș.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Gaz Metan Mediaș Derp :

    #8
    Pe locul 8 suntem? Ce bine, aveam emotii ca nu prindem playoff`ul :)

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!