Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea este prima semifinalistă

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.05.2014

CSM Oradea avansează în semifinalele LNBM după ce învinge clar pe SCM U Craiova chiar în Bănie. Echipa lui Cristi Achim venea după un 2-0 la Oradea și a reușit să închidă seria în minim de meciuri. Dillon și comapnia nu au avut nici cea mai mică emoție în fața echipei lui Marcel Țenter și s-a impus cu scorul 53-85.

Cel mai bun jucător al partidei a fost Daniel Dillon cu 20 de puncte și 9 recuperări iar Titus Nicoară a adăugat 16 puncte și 7 recuperări.

De la olteni, s-au remarcat doar Petar Babic și Travis Bureau. Primul a încheiat cu 13 puncte și 4 recuperări iar americanul cu 10 puncte și 6 recuperări.

24 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    IMPECABIL
    Echipa oradeana a jucat perfect. Nici un moment victoria nu i-a fost pusa la indoiala. Stau si ma intreb : Oradenii au jucat perfect sau gazdele au evoluat execrabil ? Probabil ca adevarul este undeva , la mijloc.

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    antrenament
    Antrenament cu public

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova florianc :

    Tyler
    Si atat

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014)
    • CSM CSU Oradea Tomy:

      ... atat?
      Salut... si mie mi-ar fi placut sa il vad pe Tyler la lucru "pe viu", insa nu cred ca doar cu o floare se face primavara. Cu siguranta meciurile erau mai stranse, dar nu cred ca ar fi modificat deznodamantul.

      cu 9 ani în urmă (02.05.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ...
    Acest procentaj execrabil la libere contra Oradiei este blestemul lui Maric da afara dupa doua libere ratate in retu la Oradea.

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014)
    • SCM "U" Craiova blue ray:

      ...
      Procentajul execrabil la aruncările libere e o meteahnă mai veche a Craiovei. În plus, Maric mâncase mai multe meciuri până la cel cu Oradea, nu din cauza meciului ăluia s-a rupt contractul. Pur și simplu nu s-a adaptat, deși a fost primit cu simpatie și căldură și a dat tot ce-a putut.
      Despre seria asta ciudată cu Oradea chiar nu stiu ce s-ar mai putea spune. Nu pot contesta valoarea orădenilor, au fost net superiori, dar nu pot nici să înțeleg lipsa de concentrare a alor noștri, care, prin joc, le-au ușurat misiunea adversarilor. E drept, e foarte greu să joci fără centru.
      Bravo Oradea și baftă pe mai departe!

      cu 9 ani în urmă (01.05.2014)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      ...
      inca stau sa ma gandesc la ce ii trebuiau lui tomitza aruncarile libere?! nici cand le-a avut nu a stiut ce sa faca cu ele.
      oricum sa dai vina pe arbitri in primele 2 meciuri mi se pare penibil.
      ma gandesc ca in meciul 3 vor da vina pe Thor si Zamolxe...
      asta e!
      sa ne bucuram pt ai nostri si sa le tinem pumnii in continuare!

      cu 9 ani în urmă (01.05.2014)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      Libere
      Cand arunci 50-60 % la libere poti spune ca ai probleme si procentaj slab. Dar la 33 % cu primele 9 aruncari ratate (si nu de Dragusin care nu are mana ci de Bureau, Kovac etc.) trebuie sa fie fie o alta explicatie. Cea cu maric e doar o figura de stil dar ceva putred este la mijloc. Ma bucur pentru CSM au jucat foarte bine si abia asteptam Murasul (sau mai bine Pitestiul) in semifinale.

      cu 9 ani în urmă (01.05.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Toma
    Oare ce mai trebuie sa se întâmple pentru ca Toma sa ne lase? Dar sa nu plece cu mana goală sa il i-a si pe Tenter cu el (un mascarici care mimeaza antrenoratul). Hai Craiova ! Vom face Curățenie si ne vom întoarce mult mai puternici ! Felicitări Oradea !

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    Felicitari CSM Oradea!
    Ne-a batut Dumnezeu pentru prostiile pe care le-am facut:antrenor dat afara pe usa din dos desi calificase echipa in play-off,jucatori dati afara intr-un mod mai putin fair ....etc.Nu-mi pare rau ca am pierdut cat imi pare rau ca am fost umiliti.Sper ca de la anul sa mai avem echipa de baschet pentru ca la modul cum bat "vanturile" in Banie e destul de ambiguu acest aspect.

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe jorginho :

    3-0
    Craiova a fost groggy in toate cele 3 meciuri. Felicitari Oradea!

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Baschet29 :

    Slabbb
    Tenter.... Bine specificat horia_craiova

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Baschet29 :

    Nationala
    Antrenor care cunostea deja echipa si isi stia jucatorii, califica echipa in play-off,ii areti usa sa plece si il aduci pe tenter(selectionerul romaniei din greseala) care a luat si el campionatul odata si a facut ceva performanta la medias, dar toate astea pt ca a avut cluburile jucatori valorosi in lot nu ca ar fi el un mare antrenor. Achim il baga in buzunar.Sa fim seriosi.....

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014)
    • CSM CSU Oradea corleone:

      Buzunar
      Nu stiu daca Achim il baga in buzunar pe Tenter dar Sere sigur il baga in buzunar pe Toma. :)

      cu 9 ani în urmă (01.05.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    Impresionant
    Maniera in care ne-am calificat. Felicitari tuturor celor implicati! In ceea ce priveste Craiova, din pacate pentru ei, au platit tribut lipsei de organizare si de rabdare ce a caracterizat intregul lor sezon. Nu poti avea pretentii daca schimbi jucatorii si antrenorii pe banda rulanta. Referitor la Tenter, n-ai cum sa apreciezi valoarea unui antrenor dupa doar o luna.

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Asta nu e Craiova
    Sa te chinui un campionat intreg sa ajungi in play-off si sa te faci de c---t,asta e prostie crasa.Sa combini lucrurile de asa maniera,incat sa ajungi in play-off cu formula cea mai proasta de echipa si cu jucatorii storsi, e o "performanta".N-am vazut atata blazare si lipsa de incredere,ca in seara asta.Ceva s-a intamplat!!!!Pacat de sustinatorii acestei echipe si de valul de simpatie care se crease in jurul ei.Felicitari echipei din Oradea si nu-i lasati pe Asesoft sa castige campionatul,pentru ca anul asta chiar nu au valoare pentru asta.

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe kristiansimona :

    Forza Stiinta!
    Tenter e mascarici fiindca acum trei ani a castigat titlul cu U Cluj, Nisic era bun ca era mascariciul jucatorilor la antrenamente! Din cauza cui a plecat Tyler, nu cumva din cauza lui Nisic!

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova:

      Tenter
      Numitul Tenter a luat titlul cu o echipa fenomenală a Clujului. La Mediaș a avut buget imens, cu jucatori plătiți regește. Ce a obținut ? NIMIC. Si ce om normal la cap vine si schimba tot astfel încât niciun jucător nu mai știe ce joaca. Pentru așa ceva trebuie timp, iar in aceasta situație, creată de Toma special pentru a-l aduce pe Tenter, un om normal la cap nu venea. Stai liniștitoare ca nu știi dedesubturile si îți prinzi urechile....

      cu 9 ani în urmă (01.05.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    mda...
    si cand ma gandesc ca echipa craiovei si-a creeat deliberat culoarul in asa fel incat sa joace cu oradea in PO...

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Antrenamente
    Apropo câte antrenamente conduse de Nisic ai văzut ? Pentru restul rămâne cum am stabilit : vezi-ți de treaba ca îți prinzi urechile....

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca air23 :

    Ha, ha,ha
    Ce bine ca a venit Tenter ca nu aveati pe cine da vina. Hai ca sunteti penibili

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Air23
    Nu il scoate nimeni vinovat pe Tenter, numai ca un om cu scaun la cap nu avea ce sa caute sa ia o echipa pentru o luna de zile, la final de sezon, si sa schimbe toate sistemele de joc. Doar dacă si-a dorit acest lucru, si domnul Toma poate confirma asta. Culegi ceea ce semeni.....

    cu 9 ani în urmă (02.05.2014)
    • SCM "U" Craiova aLx:

      echipa
      Daca ramanea Nisic, Tenter intre timp ar fi putut semna cu alta echipa, lucru care inca se poate intampla. Antrenand echipa o luna de zile poate si-a facut o idee cine o sa continue sezonul urmator, in cazul in care va hotari sa ramana. Nu e Tenter vinovat ca jucatorii nu fac fata match-up-urilor asa cum nici Nisic nu era la timpul lui, defensiv este acelasi haos datorat exclusiv jucatorilor, apararea fiind om la om. Dpdv ofensiv, un antrenor te poate invata cum sa ajungi sa ai o aruncare cat mai usoara dar nu iti baga si mingea in cos. Vina in aceasta serie apartine in mare parte jucatorilor care nu au aratat determinare, s-a vazut lipsa de incredere intre jucatori in meciurile cu Oradea ca si in partidele dificile din sezonul regulat. Credit jucatorilor Oradei pt felul in care s-au aparat si au abordat aceasta serie, am avut parte de aruncari dificile in mare parte + 18 turnovers/meci, extrem de mult.

      cu 9 ani în urmă (02.05.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Echipa
    E coada la Tenter la ușa sa semneze pentru sezonul viitor...... Hai sa fim seriosi ca nu fuge nimeni după Tenter. A antrenat numai echipe cu bugete mari, si cu o singura excepție nu a făcut treaba in raport cu banii investiți la echipe. Ce rezultate are de exemplu la naționala ? Vom vedea in viitor ce se va întâmpla dar la Craiova cred ca lucrurile sunt clare : cu Toma vom avea același haos învelit in poleala .....

    cu 9 ani în urmă (03.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!