Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea primește vizita celor de la SCM Craiova

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
20.12.2018

CSM Oradea și SCM Craiova se reîntâlnesc vineri, 21 decembrie, începând cu ora 19, în Arena Antonio Alexe din Oradea. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2.

Gazdele vin după o victorie fără emoții, obținută în Capitală, pe terenul celor de la CS Dinamo Știința, scor 91-77. Atunci, Sean Denison a reușit 16 puncte la câștigători, Arturas Valeika 14 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive, Muha Pasalic 13 puncte, în timp ce Watson și Zekovic câte 12 puncte.

De partea cealaltă, SCM Craiova a suferit o înfrângere usturătoare contra CSU Sibiu, scor 107-82, într-o partidă care s-a desfășurat echilibrat în prima jumătate. Pentru olteni s-au remarcat Mo Curry, care a încheiat partida cu 21 de puncte, 3 pase decisive și 2 intercepții. Goran Gajovic și Porter Troupe au marcat fiecare câte 17 puncte pentru oaspeți, la care au adăugat 5 recuperări, 3 assist-uri și o intercepție, respectiv 2 pase decisive și o intercepție.

În partida tur, SCM Craiova s-a impus contra campioanei en-titre în fața propriilor fani, scor 92-78. Mo Curry a avut un joc încântător, cu 23 de puncte, 5 pase decisive și 5 recuperări. Basti Ionescu a înscris 17 puncte, cu 5/10 de la 3 puncte, Porter Troupe a reușit 16 puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări, în timp ce Jason Boone a reușit 14 puncte și 7 recuperări. De partea cealaltă, Kris Richard a înscris 21, Sean Denison 13 puncte și 7 recuperări și Muhamed Pasalic 12 puncte.

Cele două formații s-au întâlnit până acum de 30 de ori, iar campioana en-titre conduce detașat cu 21-9.

CSM Oradea și SCM Craiova se reîntâlnesc vineri, 21 decembrie, începând cu ora 19, în Arena Antonio Alexe din Oradea. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2.

 

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!