Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea se impune în fața celor de la BCM U Pitești

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.02.2014

Baschetbaliștii de la CSM Oradea și-au adjudecat victoria în meciul cu BCM U Pitești, scor 72-66 (10-20, 18-20, 23-14, 21-12). Partida a contat pentru etapa cu numărul 19 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Cel mai bun om al echipei învingătoare a fost Sean Denison cu 24 de puncte și 12 recuperări, în timp ce de la argeșeni s-a remarcat Ken Tutt cu 20 de puncte și 7 recuperări. 

Vom reveni cu cronica partidei!

 


După primele două sferturi ale confruntării dintre CSM Oradea și BCM U Pitești, oaspeții din Argeș sunt în avantaj pe tabelă, scor 40-28 (20-10, 20-18). Disputa face parte din cadrul etapei cu numărul 19 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

 

Principalii marcatori ai primei reprize au fost Sean Denison de la Oradea cu 12 puncte, respectiv Ken Tutt de la Pitești cu 11 puncte puse pe tabelă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    urat
    meciul s-a pierdut in acelasi sfert 3 - cu aceeasi jucatori romani pe teren. Si de ce avem preparator fizic daca baietii nu fac fata un meci intreg?

    cu 10 ani în urmă (22.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!