Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare, în formulă incompletă la Alexandria

Andreea Vlase

Andreea Vlase
17.03.2018

CSM Satu Mare și CSBT Alexandria se întâlnesc în a doua zi a turneului găzduit de teleormănence. Sătmărencele nu mai pot pierde locul doi înainte de startul play-off-ului și s-au deplasat fără trei jucătoare.

Marina Solopova se recuperează după accidentarea pe care a suferit-o la gleznă în meciul cu Olimpia CSU Brașov. Andra Mandache este sub tratament pentru pneumonie, iar Alexandra Uiuiu s-a alăturat listei indisponibilelor. Revine în lot Andrea Olah, care a absentat la turneul de la Brașov.

CSM Satu Mare și CSBT Alexandria sunt despărțite de 5 puncte în clasament. Sătmărencele sunt pe doi cu 21 de puncte obținute prin 13 victorii și 5 înfrângeri. Teleormănencele sunt pe cinci cu 26 de puncte, din 8 victorii și 10 înfrângeri.

Alb-roșiile și-au asigurat a doua poziție la finalul sezonului regulat după victoriile de la Brașov. CSBT Alexandria mai poate urca pe locul patru dacă învinge mâine pe Universitatea Cluj-Napoca.

În acest sezon confruntările dintre CSM Satu Mare și CSBT Alexandria s-au încheiat cu victoria gazdelor. În tur s-au impus elevele lui Mădălin Piperea cu 79-72. Returul a revenit formației lui Marius Dobă, care a condus la 20 de puncte, dar a avut nevoie de prelungiri pentru a trece cu 86-76 de CSBT.

Din 2008 până acum au fost 32 de confruntări anterioare între cele două echipe. Formația din Alexandria conduce cu 17-15 la rezultate directe. Față de meciul de la începutul lunii februarie, la CSM Satu Mare a fost adusă Brittany Denson, în locul lui Britany Miller.

Pentru sătmărence va fi primul meci în turneul de la Alexandria, în timp ce gazdele vin după înfrângerea din prima zi, 61-85 cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. În acel meci a jucat pentru teleormănence și Ivana Grbic, care a primit un cot în gură la turneul de la Brașov și a jucat foarte puțin la acea partidă, pentru că i s-a rupt un dinte.

Meciul dintre CSM Satu Mare și CSBT Alexandria se joacă astăzi, de la ora 19:30. Vor arbitra: Bedir Sefer, Bogdan Badea și Lavinia Gheorghe, supervizați de Bogdan Bădilă.

*foto: captură FRB TV

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Pacat
    Imi placea ca SM sa ia bataie zdravana duminica cu formula completa.

    cu 6 ani în urmă (17.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!