Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare încheie anul acasă cu SCM Timișoara

Andreea Vlase

Andreea Vlase
27.12.2017

CSM Satu Mare caută a 5-a victorie pe propriul teren în actuala ediție de campionat. Sătmărencele primesc joi vizita formației timișorene. CSM-ul a pierdut un singur meci acasă în acest sezon, cel cu campioana ACS Sepsi.

CS SCM Timișoara are o victorie în patru deplasări până acum, obținută în etapa a 7-a, la Alba Iulia. De atunci alb-violetele au fost învinse la Cluj, Brașov și Sfântu Gheorghe. Timișorencele au câștigat în ultima etapă acasă, 61-56 cu Universitatea Cluj.

CSM Satu Mare a avut probleme după despărțirea de Destiny Williams și a pierdut trei din cele patru partide disputate. În ultimele două etape Marius Dobă a mai avut o absență sub coș, cea a Kristinei Baltic, din cauza unor probleme cu viza.

Joi se întâlnesc ocupantele locurilor 3 și 5 la ora actuală. Sătmărencele au 17 puncte și un bilanț de 7 victorii și 3 înfrângeri. CS SCM Timișoara este pe 5 cu 14 puncte (4/6).

CSM Satu Mare are a doua medie de puncte înscrise pe meci, 78,9. SCM  are 69 de puncte/meci. Alb-violetele stau puțin mai bine la punctele primite pe partidă, 71 față de 71,7. Timișorencele au cu aproape 2 recuperări în plus pe meci și stau mai bine la intercepții (7,5 la 5,6). Sătmărencele au aproape 5 assist-uri în plus pe meci și procentaje mai bune la aruncări: 54,8% față de 42% la două puncte, 36,5% la 33,1% de la distanță, respectiv 78,6% la 71,6% la libere.

Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată într-un meci oficial, în tur. Atunci a fost 69-57 pentru CSM Satu Mare la sala Constantin Jude. Au disputat și două amicale, la finala perioadei de pregătire, câștigate de elevele lui Mihai Coldea.

CSM Satu Mare și CS SCM Timișoara joacă joi de la ora 18 la sala LPS. Arbitrii acestei partide sunt Istvan Bertalan, Ionuț Moraru și Vlad Potra, cu Radu Vaida comisar.

*foto: csmsatumare.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!