Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare înfruntă acasă pe Phoenix Galați

Valentin Todea

Valentin Todea
17.03.2017

În penultima etapă din faza secundă a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Feminin, CSM Satu Mare primește vizita celor de la Phoenix Galați, într-un meci care va lua startul sâmbătă, 18 martie, cu începere de la ora 18:00.

Sătmărencele se află pe poziția a șasea din grupa 1-6 cu 35 de puncte, în timp ce Phoenix se situează pe locul cinci cu 38 de puncte, la două puncte distanță de locul patru, ocupat de Olimpia Brașov.

Elevele lui Jose Araujo vin după șase înfrângeri consecutive, iar trupa gălățeană a pierdut de asemenea ultimele trei dispute. Formația din nord-vestul țării a cedat în ultima rundă la Târgoviște, scor 61-55, în timp ce gruparea de pe Dunăre s-a văzut înfrântă categoric pe teren propriu de ”U” Cluj-Napoca, scor 56-84.

În acest sezon, fiecare echipă a câștigat confruntarea directă de pe teren propriu, CSM Satu Mare impunându-se acasă în luna ianurie cu 88-86. Ultimul duel între cele două combatante a avut loc la 1 martie și s-a încheiat cu victoria gălățencelor, scor 89-72.

Partida va fi arbitrată de Andrada Csender, Cosmin Prișcă și Vlad Potra.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!