Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare și Olimpia Brașov deschid etapa a 6-a cu un meci televizat

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.11.2017

CSM Satu Mare primește astăzi vizita Olimpiei Brașov în primul meci al etapei a 6-a, cea care reia Liga Națională de baschet feminin după pauza de trei săptămâni. CSM Satu Mare a rămas lider solitar în clasament, cu 10 puncte, după ce rezultatele retrasei Phoenix au fost anulate, iar Sepsi a pierdut două puncte.

Olimpia Brașov este una din formațiile care a coborât în clasament după aceste modificări, fiind acum pe 5 cu 6 puncte (2 victorii/2 înfrângeri). S-au schimbat și mediile echipelor în ceea ce privește punctele înscrise pe meci și punctele încasate. Brașovencele au cea mai mare medie de puncte înscrise pe meci, 81,8, cu 75,8 puncte primite. CSM Satu Mare are cea mai bună apărare, primind în medie 63,4 puncte în cele cinci partide. Sătmărencele au al doilea atac, cu o medie de 80,6 puncte/meci. Ambele echipe au avut câteva probleme cu accidentări înaintea pauzei pentru naționale.

Cele două formații s-au întâlnit de 17 ori din 2009 până acum. Scorul este 9-8 în favoarea sătmărencelor care și-au adjudecat primele 6 partide directe, până în 2013. Au urmat 6 victorii la rând pentru brașovence, până în octombrie 2016. Sezonul trecut au fost 6 partide între cele două echipe. În prima fază a sezonului regulat și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând acasă.

A urmat duelul din cupă, unde și-au împărțit victoriile, iar Olimpia a refăcut în retur handicapul de 18 puncte și obținea calificarea directă la Final 8, unde mergeau și sătmărencele, ca lucky loosers. În partidele din faza a doua a sezonului regulat victoriile s-au împărțit din nou, dar atunci oaspetele s-au impus.

CSM Satu Mare și Olimpia Brașov se întâlnesc astăzi de la ora 15:15 la sala LPS. Partida va fi arbitrată de Andrada Csender, Răzvan Opriș și Octavian Goina, supervizați de Radu Bucerzan. Primul meci din etapa a 6-a va fi transmis în direct pe DigiSport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!