Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare a început pregătirea pentru noul sezon

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.09.2018

Vicecampioana României a început luni antrenamentele pentru noul sezon. Au fost 12 jucătoare la primul antrenament al celor de la CSM Satu Mare, cu trei absențe importante. Lloyd și antrenorul Dobă urmează să se alăture echipei cât de curând, în timp ce Amukamara este angrenată cu naționala Nigeriei în pregătirile pentru Campionatul Mondial.

CSM Satu Mare a început pregătirile pentru stagiunea 2018-2019 într-o formulă de 12 jucătoare, luni seara. Conform paginii de facebook a clubului, au fost la primul antrenament: Andra Mandache, Andrea Olah-Orosz, Adina Pop, Alexandra Uiuiu, Andreea Lazăr, Andreea Huțanu, Roxana Pane, Diana Moldoveanu, Ana Maria Kadar, Matea Tavic, Kristina Baltic și Brittany Denson. Din staff-ul tehnic au fost antrenorul secund Octavian Boian și preparatorul fizic Anzik Arnold.

Antrenorul principal, Marius Dobă, urmează să se alăture echipei după ce astăzi a mers la tragerea la sorți pentru noul sezon. Astăzi va ajunge la echipă și D'Lesha Lloyd.

Formația sătmăreană nu se poate baza încă pe Promise Amukamara. Fundașul a fost convocat în lotul preliminar, de 28, al Nigeriei, care se pregătește de Campionatul Mondial din perioada 22-30 septembrie. Africancele sunt repartizate în grupa B, alături de Australia, Turcia și Argentina. Amukamara se va alătura vicecampioanei „după ce își termină munca la Mondiale cu Naționala Nigeriei”, după cum anunță aceeași sursă.

CSM Satu Mare va avea un meci de prezentare în 22 septembrie. Atunci la sala LPS va veni formația maghiară DVTK Miskolc.

*foto: facebook CSM Satu Mare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!