Stiri

CSM Satu Mare a revenit cu victorie în Liga Europei Centrale

Andreea Vlase

Andreea Vlase
25.10.2017

CSM Satu Mare a câștigat primul meci din actuala ediție a Ligii Europei Centrale. Sătmărencele s-au impus în deplasare la BC Pharmasev Marburg cu 71-54, pe sferturi 20-21, 11-12, 12-6, 28-15. Ardelencele au jucat ultima dată în această competiție în 2012, când au fost pe trei.

Destiny Williams a fost coșghetera partidei cu 17 puncte, terminând în double-double cu 15 recuperări, în 32 de minute și jumătate. A urmat-o Solopova cu 16 puncte (7 recuperări). Mandache și Harrison și-au trecut în cont câte 12 puncte. Pentru CSM Satu Mare au mai înscris: Green 7 puncte, Szmutku 4 și Baltic 3 puncte. A mai jucat Sfîrlea. De la gazde s-au remarcat Finja Schaake și Katlyn Yohn cu câte 15 puncte.

Cu această victorie CSM Satu Mare este pe doi în clasamentul grupei B, cu două puncte, unul mai puțin ca nemțoaicele care au un meci în plus. SBS Ostrava este pe trei cu un punct, în timp ce FCC ICIM Arad nu a jucat încă nici un meci.

Duminică se joacă meciul dintre formațiile românești repartizate în grupa B din CEWL. FCC ICIM Arad și CSM Satu Mare se întâlnesc duminică de la ora 18 în Liga Europei Centrale, iar luni, de la aceeași oră, joacă în campionat. 

*foto: informatia-zilei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!