Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare a trecut fără probleme de CSU Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.02.2015

CSM Satu Mare a dispus pe teren propriu de CSU Oradea cu scorul de 83-64 (20-15, 22-22, 24-19, 17-18), într-un meci din cadrul etapei a 22-a din Liga Națională de Baschet Feminin.

Cele mai bune jucătoare de pe parchet au fost F. Ferenczi cu 26 de puncte și E. Laza cu 25, ambele de la Satu Mare, respectiv Q. Alford și F. Smith de la Oradea, ambele cu câte 19 puncte puse pe tabela de marcaj. 

În urma acestui succes, sătmărencele au ajuns la un bilanț de 9 victorii și 13 înfrângeri, în timp ce gruparea din Oradea are acum la activ 20 de meciuri pierdute și doar 3 câștigate. 

Vom reveni cu cronica detaliată de la Satu Mare! 


După 20 de minute scurse din meciul dintre CSM Satu Mare și CSU Oradea, gazdele sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 42-27 (20-15, 22-12). 

F. Ferenczi cu 14 puncte și E. Laza cu 13 au fost cele mai bune jucătoare ale sătmărencelor în prima jumătate de joc, în timp ce de la Oradea s-a remarcat Q. Alford, care are încă de la pauză double-double, 11 puncte și 10 recuperări. 

Meciul dintre cele două formații inaugurează runda cu numărul 22 din liga feminină.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!