Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare primește vizita celor de la UPM BC Sirius Târgu Mureș

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.10.2017

CSM Satu Mare întâlnește vineri pe propriul teren pe UPM BC Sirius Târgu Mureș. Se vor întâlni echipele de pe locurile 2 și 6. Sătmărencele au avut un start perfect de campionat, cu trei victorii, două în deplasare la Cluj și Timișoara, respectiv una acasă cu CSU Alba Iulia. Mureșencele au început campionatul cu două victorii, la Galați și acasă cu CSBT Alexandria, dar au pierdut în ultima etapă, la Alba Iulia.

Va fi a treia întâlnire directă între cele două formații. Precedentele două s-au consemnat în sezonul trecut. În noiembrie 2016, la Satu Mare gazdele s-au impus cu 76-66, iar în ianuarie victoria le-a revenit tot sătmărencelor, cu 91-81.

Câteva dintre jucătoarele care au jucat în cele două partide se regăsesc și astăzi în loturile celor două echipe, cu câte o stranieră în fiecare parte: Baltic la CSM și Robinson la Sirius. La sătmărence mai sunt la echipă Szmutku și Bolba, în timp ce la mureșence continuă Pop, Beldian, Radu, Meszaros și Gal.

Meciul din etapa a 4-a, dintre CSM Satu Mare și UPM BC Sirius Târgu Mureș, se dispută vineri de la ora 18 la sala LPS.

*foto: csmsatumare.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii