Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.09.2014

Formaţiile CSM Satu Mare şi Rapid Bucureşti s-au întâlnit sâmbătă şi duminică în Sala LPS din Satu Mare, cu ocazia dublei manşe din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Cele două echipe s-au înţeles ca ambele dispute să se desfăşoare la Satu Mare. 

Gazdele de la CSM au reuşit să-şi adjudece ambele confruntări fără ca bucureştencele să le pună vreo problemă. Astfel, echipa pregătită de Adriana Pricop este prima echipă calificată în sferturile de finală ale cupei naţionale. 

În prima dispută, sătmărencele s-au impus la 12 puncte diferenţă, scor 81-64. Ashley Adams cu 21 de puncte şi 20 de recuperări a fost principala remarcată din lotul formaţiei din Satu Mare, în timp ce de la Rapid s-a remarcat Roxana Bejan cu 17 puncte marcate şi 8 mingi recuperate. În manşa retur, jocul s-a scurs din nou la discreţia gazdelor, care au câştigat şi de această dată cu 80-68. Andreea Orosz a înscris 32 de puncte în returul cu Rapid. 

Până să-şi afle adversara din sferturile Cupei, CSM Satu Mare va debuta în noul sezon din Liga Naţională, atunci când vor primi vizita celor de la SCM CSS Craiova. De cealaltă parte, rapidistele joacă acasă cu Nova Vita Târgu Mureş. 

*Foto: informatia-zilei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!