Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare se impune cu 79-63 în duelul cu CSU Alba Iulia

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.10.2017

CSM Satu Mare, la a doua victorie în LNBF

CSM Satu Mare s-a impus cu 79-63 în disputa cu CSU Alba Iulia din etapa a doua a Ligii Naționale. Oaspetele se aflau la conducere la finalul primelor zece minute când tabela sălii sătmărene indica 13-26. Gazdele și-au adjudecat sfertul secund cu 32-11 și conduceau la jumătatea partidei cu 45-37.

CSU Alba Iulia și-a trecut în cont a treia perioadă de joc pentru cinci puncte, astfel că la ultima pauză scorul a fost 58-55. Ultimele zece minute le-au aparținut celor de la CSM Satu Mare care  și-au adjudecat parțialul cu 21-8 și s-au impus la final cu 79-63. Cu acest rezultat alb-roșiile au oprit seria albaiuliencelor de 10 succese la rând în duelurile directe. 

A fost al doilea meci la rând găzduit de CSM Satu Mare la care au fost probleme cu statistica. Dacă la primul, cel din cupă, nici măcar nu a intrat în live, la cel din campionat a intrat cu probleme, s-a blocat, iar statistica ce apare pe site-ul federației nu are legătură cu cifrele înregistrate la finalul partidei.

Solopova și Harrison, de la gazde, respectiv Radovic, de la oaspete au fost  cele mai bune  marcatoare cu câte 19 puncte. Pentru CSM au punctat doar cinci jucătoare, cu Mandache având 15 puncte, Baltic 13 și Green 13. La CSU au mai înscris: January 16 puncte, Cutaș 10, Fleming 8, Fodor 8 și Omerbasic 2 puncte.

Pentru sătmărence a fost a doua victorie în acest start de campionat. Alte două echipe au maximum de puncte după două runde. CSU Alba Iulia a înregistrat a doua înfrângere, dar a fost mult mai aproape de adversar față de prima rundă.

În etapa următoare CSM Satu Mare se deplasează la Timișoara, iar CSU Alba Iulia primește vizita uneia din formațiile cu 4 puncte, UPM BC Sirius Târgu Mureș. 

*foto: gazetanord-vest.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!