Stiri Cupa României Masculin

CSM Sighetu Marmației reușește o victorie importantă cu Cuza Sport Brăila

Eduard Popa

Eduard Popa
18.10.2018

csm sighetu marmatiei

CSM Sighetu Marmației a câștigat prima manșă din duelul din turul 2 al Cupei României în compania celor de la Cuza Sport Brăila, scor 83-72.

Oaspeții au început mai curajos partida iar după 4 minute Brăila conducea cu 8-5, în urma unui coș al lui Movileanu. Elevii lui Emil Kosztelnic s-au regrupat și au reușit un parțial de 17-5 până la sfârșitul primului sfert. Cei trei americani Gregory Edwards, Allan Thomas și Joshua Turner au reușit să își treacă pe rând numele pe lista marcatorilor, inclusiv în sfertul doi, iar la pauză tabela de scor arăta un nesperat 45-27.

Sfertul trei a început însă mai bine pentru brăileni, care grație lui Joshua Keyes s-au apropiat chiar și la 10 puncte, scor 50-40. În cele din urmă, după 30 de minute tabela de scor indica 61-49 pentru gazde. În ultimul sfert oaspeții au reușit să se apropie de două ori la 8 puncte, de ambele dăți prin Vlad Chiriac, dar în cele din urmă partida s-a terminat cu un avantaj de 11 puncte pentru cei din Sighetu Marmației, scor 83-72.

Allan Thomas a marcat 19 puncte, Joshua Turner a înscis 18, Gregory Edwards a reușit un double-double, cu 16 puncte și 12 recuperări, în timp ce Alin Iuga și Lucian Țibîrnă au înscris câte 11 puncte, iar Cipian Albu a marcat 8 puncte pentru Sighetu Marmației.

De partea cealaltă Joshua Keyes a fost principalul artizan, cu 31 de puncte și 12 recuperări și Andrei Damian a înscris 15 puncte.

Returul se joacă săptămâna viitoare, pe malul Dunării.

*foto: facebook CSM Sighetu Marmației

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!