Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Steaua EximBank învinge pe BC CSU Sibiu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.01.2018

CSM Steaua EximBank învinge pe BC CSU Sibiu cu scorul de 78-68 (16-21, 27-13, 19-11, 16-23)

De la CSM Steaua EximBank s-au remarcat: Catalin Lucian Baciu cu 18 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă, Brandon Taylor cu 16 puncte (1x3), 5 recuperări și 8 pase decisive și Luka Lapornik cu 14 puncte (1x3), 7 recuperări și 2 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Tyler Amos Laser cu 32 puncte (3x3), 5 recuperări și 5 pase decisive, Christopher Cooper Williams cu 10 puncte (1x3), 6 recuperări și o pasă decisivă și Lawrence Kinnard II cu 8 puncte (2x3), 4 recuperări și o pasă decisivă.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Steaua
    Prima data dupa domnia "Asesoft", cand vad "Steaua" ca o echipa omogena si relativ completa pe toate pozitiile. Va fi greu de trecut de ea daca va juca asa ca astazi. O cam vad in finala daca o tine tot asa.

    cu 6 ani în urmă (08.01.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      si SB
      a prins o zi oribila
      turnoveruri copilaresti, libere praf...
      Sunt de acord, steaua are lot echilibrat. Dar in Playoff se schimba treburile...oradea, cluj, TM, SB, chiar Pitesti o sa lupte din greu. Nu i usor de atins finala.

      cu 6 ani în urmă (09.01.2018)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Steaua e favorita la titlu, au si niste procedee tipice Ploiestiului, dar si un joc foarte bn inchegat. Nu exista un moment intr-un meci cand sa zici, no gata te distantezi si ii clar ca ii bati. Am vazut meciul cu Oradea cand s-au tinut de Oradea non-stop in conditiile in care Oradea juca fabulos, spectaculos, in viteza, super combinativ

      cu 6 ani în urmă (09.01.2018)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Nu e chear asa.Sibiu a prins o zi foarte proasta,nu au mai tras asa bine de 3 cum au facuto cu Oradea si asta s-a vazut,plus probleme multe la recuperari.Sa fim sinceri Steaua sta slab la romani,Baciu de multe ori nivel cu Tibarna,Boone nici ala nu e mare lucru.Da au un PG foarte bun Taylor si Zekovic e bataios,cu aruncare si bun sub panou.Steaua mai joaca cate ceva acasa,dar o sa vezi ca nu prind finala parerea mea.Plus nu uita ca iti mai vine Runkauskas si iti aresteaza ala mingea de multi din coechipieri no sa mai fie asa pusi in valoare.

      cu 6 ani în urmă (09.01.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!