Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Steaua EximBank învinge pe BCM U FC Argeș Pitești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.12.2017

CSM Steaua EximBank învinge pe BCM U FC Argeș Pitești cu scorul de 96-71 (24-14, 27-28, 25-15, 20-14)

De la CSM Steaua EximBank s-au remarcat: Brandon Taylor cu 24 puncte (5x3), 3 recuperări și 8 pase decisive, Dragan Zekovic cu 22 puncte (2x3), 5 recuperări și o pasă decisivă și Luka Lapornik cu 17 puncte (3x3), 5 recuperări și 2 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Alexander Kostoski cu 15 puncte (3x3), 3 recuperări și 4 pase decisive, Matti Eemeli Nuutinen cu 12 puncte (2x3), 5 recuperări și o pasă decisivă și Andriy Agafonov cu 12 puncte (1x3), o recuperare și o pasă decisivă.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

4 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Fără determinare.
    De ce ne am prezentat? Cu o astfel de atitudine clar nu puteam emite pretentii. La ce deplasări grele vom avea in retur si ținând cont că acasă vom juca cu Steaua si Cluj, va fi greu sa prindem primele 6. Sper totusi la ceva schimbări, 1-2 plus un tânăr în locul lui Dragos Onea.

    cu 6 ani în urmă (23.12.2017)
    • FC Argeș Pitești adu:

      KO
      Eu cred ca nu putem juca de figuri si de talente. Suntem ca luptatorii aia k1 care inainte de meci sunt zmei si in prima runda isi iau KO.trebuie o mana forte.pana acum ziceam ca ne mai trebuie un strain.dar daca tratam asa meciurile pot sa vina si 3 straini si nu realizam nimic anul asta.timpul trece ,leafa merge.

      cu 6 ani în urmă (23.12.2017)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Corect
      Si tare mi e frică ca de la anul nu vom mai avea la ce merge la sala...

      cu 6 ani în urmă (23.12.2017)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Da..
      E clar ca de la anul banii se vor duce la fotbal.pt ca noi nici la baschet nici la fotbal nu putem aduce sponsori.atatea firme mari in judet si nimeni nu.i poate convinge.asa stam cu banii de la buget si normal ca nu trage nimeni pe nimeni la raspundere.conducatorii casca in timpul meciurilor ,la fel si jucatorii cum am vazut azi la un time.out.

      cu 6 ani în urmă (23.12.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!