Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Steaua câștigă un meci disputat cu BCM U Pitești

Eduard Popa, Mara Mihăilescu

Eduard Popa, Mara Mihăilescu
17.03.2018

pitesti steaua

Hristu Șapera a început în formula Troupe, Nicoară, Ciotlăuș, Kostoski, Agafonov. De partea cealaltă Jukka Toijala a preferat să înceapă cu Darwiche, Runkauskas, Marinov, Zekovic și Falker.

În primul sfert cele două echipe au mers umăr la umăr. Ambele s-au perindat la conducere și după zece minute tabela indica 18-17 pentru oaspeți. Echilibrul s-a păstrat și în sfertul al doilea, iar la sfârșitul primei reprize Steaua avea un avantaj minim, scor 34-33. De notat însă că la sfârșitul primei reprize s-a accidentat cel mai bun marcator al Piteștiului, Andriy Agafonov.

Sfertul trei a continuat în același ritm, cu ambele echipe schimbând coșuri. Santa a intrat pe parchet în locul ucraineanului, în timp ce Georges Darwiche nu a mai jucat deloc pentru Steaua în repriza a doua, tot din cauza unei accidentări. După 30 de minute scorul era 52-49 pentru oaspeți.

 Fără Darwiche și Taylor, menajat la acest meci, steliștii au rupt echilibrul partidei în sfertul patru. Steliștii au pus chiar și 15 puncte diferență, după ce au dus scorul la 69-54 și meciul părea câștigat. Cu toate acestea, gazdele s-au regrupat, Porter Troupe a luat echipa în spate și a adus Piteștiul la două puncte, cu 25 de secunde rămase de jucat, scor 79-77. Bobo Baciu a împărțit apoi două libere și gazdelor le-au mai rămas 20 de secunde pentru a remonta dezavantajul de 3 puncte. Person și Kostoski au ratat însă șansa de a duce meciul în prelungiri și partida s-a terminat cu 80-77 pentru steliști.

Dragan Zekovic a reușit 17 puncte, cu 6 recuperări, Baciu, Flowers și Runkauskas au marcat câte 13 puncte. De partea cealaltă Troupe a reușit 20 de puncte, Kostoski și Person câte 12 puncte și Titus Nicoară 11 puncte și 7 recuperări.

După acest meci CSM Steaua ajunge la 14 victorii și 6 înfrângeri în timp ce Piteștiul coboară la 12 victorii și 9 înfrângeri.

*foto: facebook BCM U Pitești

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    Arges
    In acest campionat puteam sa castigam mult mai multe meciuri.probabil daca jucatorii aveau mai multa incredere in ei.mai cred ca negut si chirof ar fi trebuit sa fie 2 jucatori importanti pentru campionatul romaniei.si mai adaug ca imi place mult de russell ..

    cu 6 ani în urmă (17.03.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    meci
    Un prim lucru care mi-a placut, atomosfera. Un alt lucru, apararea noastra. Cred ca jocul a crescut mult prin venirea celor doi jucatori de la Mures, Person e curajos si patrunde bine, are mana buna de la 3, iar Santa e mult peste Lazar. Daca la Oradea nu eram furati, castigam, iar daca azi juca Agafonov (care cred ca a jucat max 14-15 min), sunt sigur ca ne impuneam. E bine ca jocul creste. Hai Pitesti!

    cu 6 ani în urmă (17.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!