Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Steaua, meci dificil pe teren propriu cu BC SCM Timișoara

Eduard Popa

Eduard Popa
04.03.2018

steaua bc scm timisoara

CSM Steaua Eximbank va primi vizita celor de la BC SCM Timișoara într-o partidă care contează pentru etapa a XVIII-a a LNBM.

Ambele echipe au jucat în Final Eight-ul Cupei României și au pierdut în semifinale. CSM Steaua a fost înfrântă de CSM CSU Oradea, scor 71-65, în timp ce BC SCM Timișoara a pierdut cu U-BT Cluj, scor 77-75. De asemenea, timișorenii au mai jucat și restanța cu Poli Iași, câștigată în deplasare scor 100-77.

CSM Steaua are în acest moment 12 victorii și 5 înfrângeri, cu 8 victorii din tot atâtea posibile pe teren propriu. De partea cealaltă BC SCM Timișoara a adunat la fel, 12 victorii din 17 meciuri, cu 5 victorii și 3 înfrângeri în partidele din deplasare.

În meciul tur BC SCM Timișoara s-a impus pe teren propriu după un meci foarte disputat, cu scorul de 86-83. Adrian Diaz a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 22 de puncte, în timp ce Igor Mijajlovic a înscris 21 de puncte. De partea cealaltă Brandon Taylor a reușit 24 de puncte și a fost urmat de Pavel Marinov, cu 18 puncte.

Ambele echipe au mutat înainte de trade deadline. Steaua și-a repatriat fostul jucător, pivotul Randal Falker și l-a adus pe fostul component al lui Asesoft și BC SCM Timișoara, Jonte Flowers. De partea cealaltă, BC SCM Timișoara l-a semnat pe Marko Stevanovic, adus din Portugalia de la Electrico FC.

CSM Steaua nu se va putea baza diseară pe Iuri Fraseniuc, în timp ce Baciu și Darwiche au accidentări ușoare și sunt incerți pentru partida cu BC SCM Timișoara. Tudor Costescu în schimb nu are nicio problemă de lot.

Duelul se va juca în această seară, de la ora 19:45 la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu. Partida este transmisă în direct pe Digi Sport 4.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!