Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgovişte îşi adjudecă prima victorie în playoff

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
07.04.2013

89 - 56

25-10; 18 -13; 24-16; 22-17

Playoff Turul 1 Meciul 1

1 Statistica 0

Lipsa a două titulare şi oboseala acumulată la turneul final al Cupei României nu s-au simţit prea mult în jocul campioanei. Accidentată în semifinala de cupă de la Alba Iulia, pe Ancuţa Stoenescu o aşteaptă probabil o operaţie la genunchi urmată de o perioadă de pauză şi sezonul pare încheiat pentru sportiva originară din Timişoara. Cealaltă absentă a partidei de ieri a fost Jilian Robbins, odihnită pentru semifinale unde cel mai probabil echipa din Târgovişte va da peste adversara din finala Cupei: CSU Alba Iulia.

Oaspetele au început curajos şi timp de 5 minute au ţinut pasul cu dâmboviţencele dar studentele nu au mai reuşit să înscrie după jumătatea sfertului în timp ce gazdele au reuşit o serie de 16 puncte consecutive. Singura titulară care nu a punctat în primele 10 minute pentru gazde a fost chiar artizana victoriilor din Cupa României, Gabriela Mărginean. De aici diferenţa creşte în permanenţă ajungând la 20 de puncte înainte de pauză mare deşi Florin Nini introduce pe rând şi rezervele la joc.

Lucrurile nu se schimbă nici în a doua jumătate. Claudia Pop, Andreea Hutanu şi Gabriela Mărginean marchează de la 6, 75 m iar replică o oferă Tamara Bajic şi Taisia Lungu. Pe final de sfert 3 Mărginean şi Ajavon distanţează gazdele la 28 de puncte. Ecartul ajunge la peste 30 de puncte cu 6 minute rămase de joc şi gazdele nu mai forţează păstrându-şi energia pentru partida retur.

Principalele marcatoare au fost: Ashley Walker cu 15 puncte, Claudia Pop şi Ksenia Tikhonenko cu câte 14 din tabăra dâmboviţence respectiv Vladina Erak (14), Lejla Bejtic (9) şi Tamara Bajic (8) pentru studente.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!