Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgovişte, antrenament cu public cu BCM Danzio Timişoara

Andrei Militaru

Andrei Militaru
23.11.2014

Cu orgoliul rănit după înfrângerea neaşteptată în faţa lui Sepsi SIC, din etapa anterioară, CSM Târgovişte a abordat partida cu Danzio Timişoara decisă să spele ruşinea din runda trecută. Gazdele au dominat copios jocul din Sala Sporturilor, iar scorul final stă mărturie în acest sens.

Campioanele au început în forţă disputa şi au deschis balul prin Whittigton, după care Givens, Huţanu şi Stoenescu au fost precise la aruncările de 2 şi 3 puncte. În schimb, oasptele n-au arătat mai nimic la Târgovişte şi au făcut un prim sfert jalnic, astfel încât tabela indica 20-6 la finalul primelor zece minute.

Sfertul secund a început bine pentru oaspete, Diana Moraru reuşind să marcheze de 3 puncte, însă ulterior gazdele şi-au luat în primire rolul de „killer” şi au punctat aproape la fiecare atac, distanţându-se de adversare la 44-18.

În sfertul al treilea pe teren a părut că există o singură echipă. Coordonat Whittigton şi Givens, jocului lui CSM a fost impresionant în faţa unui adversar care nu mai aştepta decât gongul final. Tabela indica la finalul sfertului al treilea 27-9 pentru gazde, care şi-au permis să se relaxeze în ultimele zece minute ale confruntării. Asta le-a dat posibilitatea oaspetelor să-şi facă jocul şi să se impună cu 12-9.

A fost insuficient pentru Danzio ca să emită pretenţii măcar la a termina jocul cu o diferenţă cât mai mică de scor. S-a terminat 80-39 pentru Târgovişte, un duel total dezechilbrat pe toată durata lui. Graţie acestei victorii concludente, la finalul turului, CSM-ul a urcat pe locul 2 în clasamentul Ligii Naţionale, fiind la egalitate de puncte cu liderul Sepsi SIC.

* FOTO: Răzvan Păsărică (fotoreporter totalbaschet.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!