Stiri Cupa României Feminin

CSM Târgoviște întoarce rezultatul de la pauză și învinge Sepsi SIC

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.09.2014

Campioana CSM Târgoviște a trecut în propriul fief de Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, scor 73-60, în prima manșă a optimilor de finală din Cupa României. Returul va avea loc la Sfântu Gheorghe în data de 24 septembrie. 

P. Poole cu 23 de puncte și J. Jeffery cu 18 au fost cele mai bune jucătoare ale confruntării. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului! 

 


Sepsi SIC Sfântu Gheorghe conduce pe CSM Târgoviște cu scorul de 38-31 (15-15, 23-16) chiar pe terenul acestora, într-un meci din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. 

 

În prima repriză, cele mai bune jucătoare de pe teren au fost P. Poole  de la CSM cu 16 puncte marcate, respectiv J. Jeffery de la Sepsi cu 10. 

Vom reveni cu detalii! 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!