Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște a pierdut cele două amicale jucate pe terenul campioanei Bulgariei

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.09.2018

CSM Târgoviște a cedat în cele două partide de pregătire disputate în Bulgaria, cu BC Montana 2003. Gazdele s-au impus în duelul de vineri seara cu 79-73. În meciul de sâmbătă scorul a fost 75-59, după ce Montana s-a distanțat în ultimul sfert.  

Primul amical dintre campioana Bulgariei și CSM Târgoviște a fost mai echilibrat. Formația care participă în Liga Adriatică s-a impus cu 79-73, pe sferturi: 23-14, 19-17, 13-26, 24-16. Ancuța Stoenescu a fost cea mai bună marcatoare a celor de la CSM Târgoviște, cu 20 de puncte (2×3). Pentru dâmbovițence au mai înscris: M. Coker 15 puncte, P. Poole 9, G. Irimia 8, L. Toma 6, L. Vaida 5, A. Ghiță 4, C. Popescu 4 și A. Chivu 2 puncte.

„Sunt mulțumit de jocul prestat, de atitudinea pe care au arătat-o toate jucătoarele. A fost un prim test foarte util pentru această perioadă. Trebuie să ținem cont că cele două americance au ajuns în România ieri, au călătorit mai bine de 24 de ore, astăzi au făcut antrenament cu echipa și au ținut să evolueze în primul joc. De asemenea, Stoenescu, Irimia și Kilin s-au întors luni de la lotul de 3×3 al României, lucrând doar trei zile împreună. Vom analiza jocul și sperăm să creștem de la meci la meci. Timpul ne este un adversar, dar mă bazez pe experiența unor jucătoare și pe dorința de afirmare a celor tinere”, a declarat antrenorul Cătălin Tănase pentru site-ul oficial al CSM Târgoviște, după primul amical din Bulgaria.

Al doilea meci dintre cele două echipe s-a disputat sâmbătă la amiază. Conform nwn.bg, jocul a fost echilibrat până în ultimul sfert, adjudecat de bulgăroaice cu un parțial de 26-3, iar scorul final a fost 75-59. Pentru campioana de la sud de Dunăre urmează joi, 27 septembrie, Supercupa Bulgariei, cu Beroe Stara Zagora.

CSM Târgoviște va începe meciurile oficiale cu dubla din primul tur al Cupei României. Primul meci dintre CSM Târgoviște și CSM Târgu Mureș se va disputa în 26 septembrie, iar returul va avea loc în 29, la Târgu Mureș. Elevele lui Cătălin Tănase vor juca în prima etapă din campionat pe terenul campioanei ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, în 6 octombrie.

*foto: csmtargoviste.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!