Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște a primit dreptul de a evolua în următorul sezon al Ligii Naționale

Valentin Todea

Valentin Todea
16.06.2017

Câștigătoarea en-titre a Cupei României la baschet feminin a avut emoții în privința participării în viitoarea ediție a Ligii Naționale. Cu toate acestea, la ultima ședință a Consiliului Director al Federației Române de Baschet, CSM Târgoviște a primit dreptul de a se înscrie în campionat, însă trebuie să respecte sancțiunile acordate de Tribunalul Arbitral Baschetbalistic.

Formația din Cetatea Chindiei nu a achitat încă datoriile către Dikeoulakos și Matic, neavând dreptul de a transfera baschetbaliste care nu au jucat anterior în Liga Națională până nu onorează plățile respective. În sezonul trecut, Târgoviște a apelat din nou la baschetbaliste străine experimentate precum Monique Coker, Donica Cosby sau Porchia Green, sportive cu experiențe anterioare în țara noastră.

Iată decizia dictată în acest caz:

Analizează memoriul depus de CSM Târgoviște și aprobă (cu 11 voturi pentru și 2 abțineri), ținând cont de cele prezentate, că CSM Târgoviște se poate înscrie în LNB și CR, feminin, sezonul 2017-2018, cu respectarea sancțiunilor dictate de BAT. Totodată, orice sancțiune financiară pe această speță dată de către FIBA la adresa FRB va fi imputată CSM Târgoviște.”

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!