Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște trece fără drept de apel Tymes Timișoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.11.2014

Baschetbalistele de la CSM Târgoviște au dispus pe teren propriu de BCM Tymes Timișoara, scor final 80-39 (20-6, 24-12, 27-9, 9-12), într-un meci care a contat pentru ultima etapă a turului din LNBF. 

C. Givens cu 21 de puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive, respectiv J. Watson în double-double cu 15 puncte și 10 recuperări au fost cele mai bune jucătoare din tabăra gazdă. De cealaltă parte, de la Timișoara, N. Krnjetin a înscris 11 puncte și a recuperat 6 mingi. 

Astfel, campioanele en-titre termină prima jumătatea a campionatului cu un bilanț de 11 victorii și 2 înfrângeri, iar bănățencele au la activ 7 meciuri câștigate și 6 pierdute. 

Vom reveni cu cronica detaliată a confruntării! 


După 20 de minute jucate din meciul dintre CSM Târgoviște și BCM Tymes Timișoara, gazdele au un ecart de 26 de puncte pe tabela de marcaj, scor 44-18 (20-6, 24-12). Confruntarea dintre cele două echipe contează pentru etapa a 13-a din LNBM, ultima a turului. 

În prima repriză, din trupa pregătită de Dan Fleșeriu s-a remarcat C. Givens cu 15 puncte și 5 recuperări, în timp ce de la formația bănățeană, N. Krnjetin a pus 5 puncte pe tabelă și a recuperat tot 5 mingi. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!