Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviste, interzisă la transferuri si înaintea sezonului 2017/2018

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.07.2017

Cu toate că a primit din partea Biroului Federal undă verde de a se înscrie în următoarea ediție a Ligii Naționale de Baschet feminin, CSM Târgoviste resimte din plin efectele problemelor nerezolvate de mai bine de patru sezoane. În urma unui comunicat de presă, conducerea clubului a clarificat situația actuală a deținătoarei Cupei României.

"Tribunalul Dambovita a acordat un nou termen pentru data de 02.08.2017, in dosarul 475/120/2017- care are ca obiect recunoasterea hotararii BAT 0383/13 pe speta Dikeoulakos - CSM Targoviste.

Pentru buna informare a iubitorilor baschetului, dorim sa facem cunoscut faptul ca in aceste conditii echipa noastra va suporta in continuare sanctiunile impuse de BAT - FIBA si de FR Baschet. 

Concret, ramanem in continuare blocati in privinta libertatii de a efectua transferuri, ramanand foarte putine jucatoare eligibile pentru a fi legitimate la clubul nostru.

Saptamana viitoare (nr. aceasta) va avea loc o intalnire intre reprezentantii municipalitatii, conducerea clubului si conducerea tehnica a echipei, in urma careia se va cunoaste viitorul echipei de baschet a clubului.

Avand in vedere existenta unui dosar pe rolul instantei, CSM Targoviste isi rezerva dreptul de a dezbate subiectul dosarului numai dupa pronuntarea instantei."

Cu alte cuvinte sancțiunile Tribunalului Arbitral împotriva CSM Târgoviste rămân în vigoare, iar gruparea dâmbovițeană are puține variante la dispoziție pentru a pregăti stagiunea 2017/2018.

În ceea ce priveste litigiul aflat pe rolul Tribunalului Dâmbovița, acesta a fost demarat de către fostul tehnician al echipei din Cetatea Chindia, George Dikeoulakos pentru a putea recunoaste hotărârea Tribunalului Arbitral în România. La scurt timp a intervenit în proces fostul presedinte al CSM Tărgoviste, Ciprian Iugulescu, cu scopul declarat de a apăra interesele clubului.

Conform presei locale, s-ar părea că Iugulescu urmăreste tergiversarea procesului, iar din informațiile publicate pe portalul instanțelor de judecată reiese că, pe 11 iulie, acesta a recuzat judecătorul în fața căruia se judecă dosarul. Conform acelorasi informații, Ciprian Iugulescu este reprezentat în instanță de avocatul-impresar care a garantat finala Ligii Naționale de Baschet feminin echipei CSM Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!