Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Mureș câștigă categoric la Focșani, grație unui sfert trei de excepție

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.03.2019

CSM Târgu Mureș a reușit a 25-a victorie a sezonului 2018/2019, după ce în etapa a 9-a din Grupa Albastră a Ligii Naționale de Baschet Masculin a învins în deplasare pe CSM 2007 Focșani cu scorul de 93-76.

Gazdele au început bine partida și au câștigat primul sfert cu scorul de 24-18. Echipa din Focșani avea să intre în avantaj la cabine după ce a cedat cu 16-19 actul secunde și astfel după 20 de minute de joc scorul era 40-37 în favoarea gazdelor. Lucrurile s-au schimbat radical după reluarea jocului și oapseții reușeau un parțial de 36-17 pe parcursul sfertului trei, prin care rezolvau meciul. În ultimele 10 minute de joc mureșenii și-au anihilat adversarul și nu a avut emoții până la ultima sirenă. Scor final 93-78 pentru CSM Târgu Mureș.

Szabolcs Santa a avut prestație senzațională și a totalizat 25 de puncte și 10 recuperări. Ernests Kalve a încheiat și el în double-double, cu 11 puncte și 12 recuperări. Din tabăra mureșenilor s-a mai remarcat David Engi cu 15 puncte.

Kyle Kilgore a fost principalul artizan de la gazde cu 30 de puncte și 10 recuperări. Cameron Cornelius a adăugat 17 puncte și 9 recuperări. Constantin Amarghioalei a terminat cu 13 puncte și 2 recuperări iar Petar Vukovic cu 12 puncte și 6 recuperări.

CSM Târgu Mureș este prima în Grupa Albastră cu 25 de victorii și 2 înfrângeri, în timp ce CSM 2007 Focșani e pe 3 cu 16 victorii și 11 înfrângeri.

foto: Monitorul de Vrancea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!